in

‘Ik heb mijn man een trio voor zijn verjaardag gegeven, maar daardoor besefte ik dat ik lesbisch was’

Stel je even voor, je ultieme fantasie is een trio met twee vrouwen. Je bent echter al lange tijd getrouwd en je partner heeft niet echt nood aan een andere vrouw in haar bed.

Plots krijg je voor je verjaardag toch een trio cadeau van haar. Ze brengt een s*xy dame meer naar huis en de s*ks is geweldig tijdens dit trio.

Blijkt daarna dat je vrouw daardoor beseft dat ze eigenlijk enkel nog maar dames wil en van jou wil scheiden. Het is exact wat de man uit dit verhaal overkwam.

‘S*ks met een vrouw was zoveel beter en intenser’
De 36-jarige Theresa Rose deed haar verhaal tegen de New York Post. Zo wou ze haar man verrassen voor zijn verjaardag met een trio.

Lees ook
Ratten paren in woonkamer terwijl Wil tv kijkt: 'Ik schrok me dood'

Het feit dat haar man seksueel wat meer avontuur wou in zijn relatie kwam echter als een boemerang terug in zijn gezicht.

“Ik had speciaal voor hem een trio gepland en de s*ks zelf was echt fantastisch. Het was echter niet geweldig om de reden dat ik had verwacht.

Die intieme s*ks en interactie voelen met een vrouwen was voor mij zowel op fysiek als emotioneel gebied zo intens. Ik wou dit vanaf dan altijd voelen.”

“Nadat we s*ks hadden met die vrouw deed me dat beseffen dat ik echt iets mis. Ik realiseerde mij na dit trio dat dit de reden was waarom ik niet 100% gelukkig was.

Ik besefte plots dat mijn huwelijk met mijn echtgenoot zo gigantisch oppervlakkig was in vergelijking met de connectie die ik had met deze vrouw tijdens ons triootje.”

Theresa liet er na haar trio blijkbaar geen gras over groeien en snel na dit seksueel avontuurtje vroeg ze een scheiding aan.

Lees ook
Zangeres Maan trekt hoop bekijks met mini-glitterpakje: “Kleinste glitterpak ooit!”

Haar man, die begrijpelijk stomverbaasd was, reageerde niet echt positief op het nieuws dat ze plots lesbisch was en geen interesse meer had in haar echtgenoot of andere mannen:

“Mijn echtgenoot reageerde echt heel slecht op het feit dat ik op vrouwen viel en niets meer met hem wou.

Hij ging alles hierover vertellen tegen mijn ouders en onze vrienden en ze reageerden hier echt niet goed op.

Vooral omdat mijn ouders en veel van onze vrienden conservatief zijn. Het was toen echt een moeilijke tijd, maar drie weken na mijn scheiding leerde ik Jacqui kennen. Wij zijn stapelverliefd en nu een jaar samen. Ze is de vrouw van mijn leven.”

Eind goed al goed voor Rose dus, maar haar ex-man zal er misschien wel anders over denken. Les van de dag: toch even nadenken voor je volgende keer vraagt aan je vriendin om een trio te hebben.

Vrouw springt van 7e verdieping flat in Harderwijk

Spijkerbroek die scheten van mannen tegenhoudt gelijk uitverkocht