in

“Ik wou dat je nooit geboren was”: moeder mishandelt tienerdochter, die zwanger blijkt van haar vader

Een 36-jarige vrouw uit Oostende heeft van de Brugse strafrechter 20 maanden celstraf gekregen, waarvan de helft met uitstel, voor zware kindermishandeling. De feiten kwamen aan het licht toen haar 15-jarige dochter zwanger bleek van haar vader.

In december 2020 bleek een 15-jarig meisje uit Oostende 12 weken zwanger van haar vader. De zwakbegaafde man werd aanvankelijk geïnterneerd, maar kreeg in beroep tien jaar cel. Tijdens het onderzoek bleek ook de moeder zwaar over de schreef te zijn gegaan bij de kinderen. Het meisje en haar toen 9-jarige broertje bleken al twee jaar lang door haar geslagen en vernederd te worden. Het Centrum voor Leerlingenbegeleiding stelde meermaals blauwe plekken vast.

Lees ook
Moeder brengt zoontje 9 thuis om het leven

Kanker
Uit de verhoren van de kinderen bleek dat B.T. hen dagelijks sloeg en schopte. Maar daar bleef het niet bij. B.T. beet haar dochter ook, vooral dan wanneer ze iets fout deed in het huishouden. “Ik wou dat je nooit geboren was en hoop dat je kanker krijgt”, snauwde ze het meisje wel eens toe.

Lees ook
Hond vindt vermiste Job (91) op zijn rug in het water na 24 uur

Haar zoontje kneep ze soms tot bloedens toe. Het jongetje moest ook zijn brooddoos poetsen in het toilet. De andere kinderen in het gezin hadden het gemakkelijker en kregen in tegenstelling tot de slachtoffers wél een ontbijt of lekkere boterhammen.

23 dode katten gevonden in kanaal Lelystad, politie start onderzoek

Man ontdekt na zes jaar dat zijn vrouw zijn eigen zus is