in

Jade Anna deelt zelf haar ‘naaktfoto’ die rondgaat: “Dit is de foto”

Veel jongeren kregen afgelopen week een naaktfoto van Jade Anna in hun whatsappgroepen doorgestuurd. Fans van de populaire influencer waren bezorgd en stuurde het naar Jade zelf door. Jade besluit om het brandje maar meteen te blussen.

Naaktfoto van Jade Anna
De naaktfoto van Jade Anna die rondging, bleek een foto te zijn die is bewerkt. Dat gaat tegenwoordig veel te makkelijk met AI of Photoshop. Jade zegt: “Ik krijg heel veel bezorgde dm’s over dat er een naaktfoto van mij rond zou gaan…”

Om dat brandje gelijk te blussen voegde ze eraan toe: “Wilde even laten weten dat deze foto gemaakt is met AI of Photoshop. Ik weet hoe m’n eigen boobs eruitzien & dat zijn niet die van de foto” Ze zet erbij dat ze normaal niet op zulke dingen reageert, maar dat het deze keer zo hard rondging, dat ze het toch maar even deed.

Lees ook
Artsen vertellen zwangere vrouw dat ze te jong is voor ongeneeslijke ziekte – weken later is haar leven kapot

Nep, nepper nepst
Dat influencers er veel aan doen om mooi op de foto te staan is een feit. Sommige influencers kiezen ervoor om de foto’s te bewerken, of het één en ander aan het lichaam te laten doen. Andere kiezen er niet voor, maar worden dan op deze manier genaaid. Het wordt namelijk steeds makkelijker voor een ander om er wat aan te doen.

Jade heeft behoorlijk wat spannende foto’s online staan. Met alle ontwikkelingen rondom AI is het een makkie om zo’n foto te bewerken. Als je nou een échte loser bent, ga je dat van foto’s van anderen doen.

Lees ook
Vrouw (59) gedood tijdens het uitlaten van haar hondje in Hellevoetsluis

Iemand besloot de bikini van Jade weg te ‘shoppen’ en het als blootfoto rond te sturen. Jade heeft de foto gezien en even opgezocht waar het vandaan kwam. Het blijkt dat iemand een keer een foto uit haar Instagram stories gejat heeft.

Jade deelt dan ook de exacte foto die bewerkt is. Ze zet erbij: “De bewerkte ‘naaktfoto’ is gemaakt van deze foto die ik ooit in m’n story heb geplaatst”. Daarmee is ze alle roddels voor. Ze voegt eraan toe: “Wilde er eigenlijk niks over delen omdat ik altijd zoiets heb van zolang ik zelf weet hoe het zit boeit het niet, maar de bezorgde berichtjes bleven binnenkomen dus bij deze”.

Ali (23) vertelt: “Ik zoek een man maar hij moet minstens 1 miljoen hebben”

Juf Chrissy schudt bips in de klas en gaat nu in alle groepschats rond