in

Jane doet verbazingwekkende ontdekking in telefoon van echtgenoot: ‘Het was een enorme schok’

De 40-jarige Jane Lewis uit New Jersey, moeder van drie en al zes jaar getrouwd, was diep geschokt toen ze vernederende berichten over zichzelf op de telefoon van haar man ontdekte. Met toestemming had ze toegang tot zijn telefoon, maar wat ze vond, overtrof haar ergste verwachtingen.

Ze vertelde aan Kennedy News hoe een kijkje in zijn berichten haar wereld op zijn kop zette. Jane, die slechts scrollde om te zien met wie haar man communiceerde, vond gesprekken die haar diep raakten. “De inhoud van de berichten waarin hij over mij sprak, was afschuwelijk”, zei ze.

Lees ook
Kyara (4) en Kyano (8) overleden na zware woningbrand: Moeder Stephanie in coma

In een van de berichten, daterend uit de beginperiode van hun relatie, omschreef haar man haar als een ‘lelijke stinksnol’ en beweerde dat hij alleen bij haar was voor het geld. Hij ging zelfs zover haar een ‘goedkope h*er’ te noemen, beschuldigde haar van wanhoop en suggereerde dat ze hem onder druk had gezet om samen te wonen.

Verder onthulde hij aan zijn vriend een gedetailleerd ‘actieplan’ om zijn bedrog en wraakacties te verbergen, inclusief affaires met andere vrouwen. Jane’s echtgenoot gaf toe haar slechts tijdelijk te willen gebruiken.

Lees ook
Nia komt uit de kast als een robot: ”Ik voel me geen mens”

Na de confrontatie betuigde haar man zijn spijt en schaamte, vragend om tijd om aan zichzelf te werken. Jane, echter, verkeert in onzekerheid. “Dit soort berichten schrijf je niet zomaar. Ik weet niet of ik dit kan vergeven. Het heeft me diep gekwetst,” deelt ze.

De ontdekking heeft niet alleen haar zelfvertrouwen ondermijnd, maar ook haar vertrouwen in hun huwelijk. “Als ik dit eerder had geweten, was ik nooit met hem getrouwd. Ik weet niet hoe ik nu verder moet,” aldus een gebroken Jane.

Loodgieter’ aangehouden voor oplichting 230.000 euro

Tina (45) heeft al 7 kinderen en verleidt babysitter (19): ”Hij wordt nu ook vader”