in

Jim (15) doodgereden door taxi

Volendam – Rond 00:30 uur heeft op de Heideweg in Volendam een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto (taxi) en een jongen met de fiets. Hierbij raakte de jongen met de fiets, 15-jaar en uit Volendam, ernstig gewond.

Lees ook
Man die gedragen onderbroek van Famke Louise kocht heeft bizarre ‘klacht’!

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plaatse gereanimeerd. Daarna is hij met hoofdletsel met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis voor behandeling, alwaar hij in de loop van de zondag is overleden.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De bestuurder van de personenauto, een 27-jarige man uit Amsterdam is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, alwaar hem een bloedmonster is afgenomen. Nadat de uitslag van het bloedonderzoek bekend is wordt de bestuurder verhoord. De afdeling verkeersomgevallen analyse van de politie Noord-Holland heeft sporenonderzoek verricht. De nabestaanden krijgen bijstand van een familie-agent aangeboden.

Lees ook
Dode gevonden in water, scootmobiel staat naast water

Getuigen die het ongeval gezien hebben, of mensen die een camera en beelden hebben in de omgeving van de Heideweg, vragen wij zich te melden bij de politie via 0900-8844.

Hulpeloos meisje (9) op haar verjaardag door ouders ‘uitgeleend’ aan man voor geslachtsgemeenschap

Marokkaanse man spreekt relschoppers aan: geen wonder dat Nederlanders een hekel aan ons hebben