in

Joel (6) doodgestoken tijdens het buitenspelen

PRAGSDORF – De 6-jarige Duitse Joel, die donderdag dood werd gevonden in het Duitse Pragsdorf, is doodgestoken. Dat schrijven Duitse media. Het stadje is in shock en onderzoekers zijn op jacht naar de dader.

Het lichaam van de jongen werd op een voetbalveld gevonden, vlakbij zijn huis. Bewoners zeiden donderdag al dat ze harde stemmen op het veldje hadden gehoord, alsof er ruzie was. Of dat ook daadwerkelijk zo was, en of dat met de moord te maken heeft is nog onduidelijk.

Lees ook
Dode bij schietpartij Aldi Zwolle

Buitenspelen
Joel verliet donderdag zijn huis om buiten te gaan spelen. Toen hij niet op de afgesproken tijd thuis kwam, trokken zijn ouders aan de bel. Om 20.00 uur werd hij als vermist opgegeven. Agenten, vrienden en familie gingen naar hem op zoek. Ook de burgemeester van het stadje zocht mee. Rond 21.00 uur vond de brandweer zijn lichaam in de bosjes. Hij had ’zware verwondingen aan zijn bovenlichaam’, veroorzaakt door een steekwapen.

Lees ook
R.I.P Dit zijn de 6 slachtoffers van de dramatische woningbrand

De omgeving is afgesloten door de politie. Op dit moment wordt forensisch onderzoek gedaan, zegt een woordvoerder tegen Duitse media. De kleding van Joel wordt onderzocht, net als een mes dat vrijdag in een bosje werd gevonden.

Inzameling
Het stadje Pragsdorf, ongeveer 150 kilometer boven Berlijn, verkeert in shock sinds de dood van Joel. De inwoners bekommeren zich om de familie van Joel, binnen een paar uur werd ruim 20.000 euro opgehaald via een inzamelingsactie.

Olivia past bijna niet door het gangpad van het vliegtuig: Dit is discriminatie

Inbreker sterft tijdens inbraak in brillenzaak