in

Jonge Meisjes Slachtoffers van Fatbike Ongeluk in Breda

Twee meisjes zijn zaterdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval met een fatbike in Breda. De kinderen reden op de elektrische fiets en botsten op de kruising van de Heerbaan en de Claudius Prinsenlaan met een auto. De bestuurder van de auto, een 25-jarige man uit Zwolle, is aangehouden en zal worden getest op alcohol, drugs en medicijnen.

Lees ook
Maximumsnelheid op snelweg terug naar 130 km/h

Volgens de politie was een van de slachtoffers jonger dan tien jaar, terwijl het andere kind tussen de tien en vijftien jaar oud was.

De politie spreekt van een ‘ernstige aanrijding’ die door veel mensen op straat is gezien. De kruising is een belangrijke verkeersader in Breda.

Traumahelikopter
Bij de plek van het ongeval landde een traumahelikopter. Een van de kinderen werd ter plaatse behandeld door een trauma-arts en daarna met spoed naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Het andere kind was eerder al met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De straat is afgesloten en de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Lees ook
Robin en Davonny wisselen van geslacht en proberen nu zwanger te worden

Getuigenhulp
Veel mensen hebben het ongeval zien gebeuren. De politie roept getraumatiseerde getuigen dringend op contact op te nemen met slachtofferzorg via telefoonnummer 0900-0101.

Orang-oetan Bako overleden

Jongeren zeulen met lichaam Maxim (16) in rouwcentrum, vader in shock door beelden op TikTok