in

Jongeren gebruiken superlijm om lippen op te spuiten, beelden

De getuite en opgespoten lippen zijn tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Je kan de Instagram app niet openen of je ziet dames zoals Sarah van Soelen met fillers in hun lippen. Maar het kan ook goedkoper, namelijk door superlijm op je lippen te smeren.

Nieuwe trend – superlijm
De laatste jaren volgen de internet trends elkaar steeds sneller op. Van gekke dansjes op TikTok tot de meest bizarre ‘life hacks’. Maar ditmaal hebben we er eentje die compleet gestoord is.

Lees ook
Ga er maar niet gelijk vanuit dat je deze som kunt oplossen – veel slimme mensen hebben het fout!

Het is namelijk een dingetje om mooie volle lippen te hebben en veel jongedames doen er alles aan om er zo goed mogelijk uit te zien.

Maar fillers kosten een hoop geld, dus zoeken ze een alternatief door superlijm te gebruiken. En dat gaat helaas niet altijd goed.

Vollere lippen
Een goedkope manier om je lippen op te pompen is door superlijm op je bovenlip te smeren. Als de lijm is opgedroogd trekt de lijm de bovenlip iets omhoog, waardoor deze groter lijkt.

Lees ook
Zorgpremie stijgt volgend jaar flink: tientje per maand meer

De Engelse krant The Sun schrijft dat je in dit geval enkel wimperlijm moet gebruiken, omdat die niet schadelijk is voor de huis.

Je kan de andere lijmsoorten die je normaliter in de bouwmarkt dus maar beter laten liggen. Check de resultaten hieronder…

Mannen met deze 12 beroepen hebben het minste kans op s*ks

YES! Zaterdag is het weer DE dag van het naakt tuinieren – Wie doet er mee?