in

Jongeren gebruiken superlijm om lippen op te spuiten, beelden

De getuite en opgespoten lippen zijn tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Je kan de Instagram app niet openen of je ziet dames zoals Sarah van Soelen met fillers in hun lippen. Maar het kan ook goedkoper, namelijk door superlijm op je lippen te smeren.

Nieuwe trend – superlijm
De laatste jaren volgen de internet trends elkaar steeds sneller op. Van gekke dansjes op TikTok tot de meest bizarre ‘life hacks’. Maar ditmaal hebben we er eentje die compleet gestoord is.

Lees ook  Leergierige jongen wil weten of ijzer aan zijn buik kan ‘plakken’, slikt 54 magneetjes in

Het is namelijk een dingetje om mooie volle lippen te hebben en veel jongedames doen er alles aan om er zo goed mogelijk uit te zien.

Maar fillers kosten een hoop geld, dus zoeken ze een alternatief door superlijm te gebruiken. En dat gaat helaas niet altijd goed.

Vollere lippen
Een goedkope manier om je lippen op te pompen is door superlijm op je bovenlip te smeren. Als de lijm is opgedroogd trekt de lijm de bovenlip iets omhoog, waardoor deze groter lijkt.

Lees ook  Buren worden gek van gekreun buurvrouw: Zelfs hun eigen baby wordt er wakker van

De Engelse krant The Sun schrijft dat je in dit geval enkel wimperlijm moet gebruiken, omdat die niet schadelijk is voor de huis.

Je kan de andere lijmsoorten die je normaliter in de bouwmarkt dus maar beter laten liggen. Check de resultaten hieronder…

Zien: De vriendin van Kalvijn trekt grote ogen met dit doorzichtig badpak!

Presentatrice Geraldine Kempers toont haar tepels en Instagram is plots heel boos (foto’s)