in

Jongste kind uit het gezin zou de meeste kans hebben om miljonair te worden

Ben jij de jongste telg uit het gezin? Dan is het vroeger waarschijnlijk zo geweest dat je vaak het pispaaltje was, maar gelukkig veranderen de tijden en is er Karma die jou komt helpen.

De jongste uit het gezin zou namelijk het meeste kans hebben om miljonair te worden. Dus voortaan kunnen de oudere broers en zussen maar beter wat meer respect hebben voor de jongste.

Lees ook
Vrouw stoomt vagijn heeft nu tweedegraads brandwonden

Onderzoeksresultaten van de universiteit van Birmingham en Reading laten zien dat de jongste in het gezin statistisch gezien de meeste kansen heeft om later schatrijk te worden en een zakelijk imperium op te bouwen.

6300 deelnemers deden mee aan het grootschalige onderzoek. Hieruit bleek dat wanneer je een oudere broer of zus hebt, je maar liefst 49 procent kans hebt dat je op 38 jarige leeftijd ondernemer bent.

Lees ook
Deze robot kookt én doet de afwas voor je - Wie moet hem hebben?

Wanneer er meerdere broers en zussen zijn, neemt de kans iets af naar 43 procent. Overigens werden er in het onderzoek enkel gezinnen meegenomen zonder zakelijk verleden, dus alleen de echte selfmade miljonairs.

De conclusies die door de onderzoekers hieruit werden opgemaakt, is dat de jongste in het gezin het meeste risico durft te nemen, zowel in privé als op zakelijk gebied.

Je boos maken tijdens het gamen zal je niet helpen om te winnen

Toen ik werd geboren, was ik dronken