in

Juf (24) heeft seks met leerling (15): “Ze ging hem zelf ophalen”

Een lerares van een Amerikaanse middelbare school wordt ervan verdacht meerdere keren s*ks te hebben gehad met een 15-jarige leerling van haar.

Ellarea Silva, de 24-jarige lerares natuurkunde van de Northwestern Middle School in Louisiana, werd donderdag in de kraag gevat door agenten.

Lees ook
Tess lacht al 40 jaar niet om rimpels te voorkomen

Ze zou afgelopen zomer acht of negen keer s*ks hebben gehad met de jongen. Iedere keer dat het gebeurde, was haar eigen kind ook thuis, stellen de aanklagers. De lokale tv-zender WAFB heeft rechtbankdocumenten in handen.

Het eerste contact begon via de schoolmail. Daarna gingen ze privémail gebruiken “zodat de school hun niet kon volgen”, aldus een detective.

Silva stuurde vervolgens na*ktfoto’s en -video’s waarbij ze haar gezicht niet fotografeerde, bang dat de beelden zouden uitlekken.

De lerares begon hem op enig moment thuis op te halen, en naar haar huis te brengen. Daar hadden ze s*ks.

Lees ook
Onderzoek wijst uit: tandenborstels zitten vol poep

Juf smeekte: zeg niets
De jongen wilde hun s*ksrelatie na enige tijd openbaren, maar de vrouw smeekte hem de relatie stil te houden. ”Ze vertelde welke invloed dat zou hebben op haar carrière en familie.”

Een politieonderzoek zorgde uiteindelijk voor haar val. De school wil nog niet inhoudelijk reageren.

“Niemand is bezig met een cover-up, we vegen niets onder het tapijt”, aldus een woordvoerder. ”We volgen de wet. Meer kan ik op dit moment niet melden.”

Kathleen (31) werd zwanger van haar 16-jarige toyboy die ze op Facebook ontmoette

Man die trouwt met rijstkoker, scheidt weer na vier dagen