in

Juf Rebecca van wiskunde gaat naar bed met 2 minderjarige leerlingen en wordt zwanger

Na een proces van twee weken is de kogel door de kerk: de Britse onderwijzeres Rebecca Joynes is schuldig bevonden aan s*ks met twee minderjarige jongens waar ze les aan gaf. Ontkennen was lastig vermits een van hen haar ook… zwanger gemaakt had. “Ze had me wijsgemaakt dat ze geen kinderen kon krijgen”, vertelde de leerling in kwestie. Op 4 juli valt het verdict in de strafmaat.

Volgens Joynes startten de flirtpartijen na een woelige periode in haar leven. Haar relatie was na negen jaar op de klippen gelopen en door de coronamaatregelen voelde ze zich “eenzaam”. De aandacht van de jonge tieners vormde een welgekomen afleiding.

De juf wiskunde wist als geen ander hoe ze de jongens uit Manchester om haar vinger moest winden. Zo gaf ze het eerste slachtoffer (15) haar telefoonnummer, op het laatste cijfer na. Dat kon hij enkel achterhalen als hij een wiskundig raadsel correct oploste.

Lees ook
Groot nieuws: Joost Klein mag alsnog optreden en krijgt nieuwe kans!

Gucci-riem van 400 euro
Joynes trakteerde hem vervolgens op een Gucci-riem ter waarde van 400 euro. Het speelse onderonsje eindigde uiteindelijk in bed: de politie vond sporen van zijn sp*rma terug tussen haar lakens.

Joynes werd na dit slippertje geschorst, maar nog had ze er niet genoeg van. Toen de tweede leerling haar via Snapchat contacteerde, herhaalde het scenario zich. Sterker nog: deze keer kwam er een heuse s*ksrelatie van.

Smoesje
“Hij vroeg hoe het met me ging, ik dacht dat hij echt om mij gaf”, verklaarde Joynes. Al snel kwamen zijn ware intenties echter naar voren. “Hij vroeg of hij mijn bl*te borsten mocht zien. ‘Niet vanavond’, antwoordde ik.”

De student in kwestie vertelde aan de rechter dat hij zich nerveus voelde toen Joynes hem op 16-jarige leeftijd ontm*agdde. Hij had zijn ouders wijsgemaakt dat hij naar een match van Manchester United gaan kijken was. In werkelijkheid zat hij in het appartement van zijn lerares. “Vanaf dan hadden we om de haverklap s*ks, noem het gerust een een ‘friends with benefits’-relatie”, verklaarde hij later aan de politie.

Speciale spelletjesavond
De grote schok kwam echter anderhalf jaar later, toen Joynes hem uitnodigde voor een ‘speciale spelletjesavond’. Een kraskaart met s*ksuele activiteiten, rozenblaadjes, verborgen briefjes in haar flat,… De verrassingen stapelden zich op. Tot hij uiteindelijk een babypyjama vond met daarop de boodschap ‘Beste papa’. Weg sfeer, dat mag duidelijk zijn…

Lees ook
Man (71) doodgestoken op straat, hond van slachtoffer ook gestoken

Joynes probeerde hem echter toch nog te paaien met een brief waarin ze haar hart blootlegde. “Elke centimeter van jou is perfect. Jij bent precies diegene waar ik altijd van gedroomd heb”, klonk het onder meer.

“Mentaal m*sbruikt”
“Het begon me meer en meer te dagen dat ik achttien maanden verspild had aan een ped*fiel. Ze heeft me mentaal m*sbruikt”, stelt de student nu.

Nadat hij zijn verhaal bij de politie gedaan had, vloog Joynes enkele maanden de cel in. Ze mocht de gevangenis enkel verlaten om te bevallen. “Ik zie mijn dochter drie keer per week gedurende drie uur. Meer niet”, treurde ze in de rechtszaal.

Joynes is in afwachting van de uitspraak nu wel op borg vrijgelaten. “Er is een baby in het spel die niets misdaan heeft. Natuurlijk wil je haar zien vooraleer het vonnis uitgesproken wordt, daar heb ik alle begrip voor. Maar maak je geen illusies: op 4 juli zal je wel degelijk gestraft worden”, waarschuwde rechter Kate Cornell alvast.

Nieuwe flitspaal grote angst van iedere automobilist! Zo voorkom je een boete!

Vreemdgaande man opgepakt nadat zijn vrouw hem dronken in auto achterlaat