in

Karla: “Mannen moeten 1 miljoen euro in mij investeren om te daten!”

Daten kan een lang en duur spel zijn. Met zoveel vissen in de zee en zoveel dingen die je met een potentiële geliefde zou kunnen doen, is het altijd lastig om een match te vinden en de perfecte date te plannen. Maar één expert vindt dat mannen niet op zoek moeten gaan naar liefde als ze het financieel niet kunnen bijbenen. Karla Elia, 23 jaar, verdient haar brood door vrouwen te leren hoe ze de juiste man kunnen vinden voor het leven dat ze willen en gelooft dat ‘goed behandeld worden het absolute minimum is’.

De relatiecoach vindt dat vrouwen niet uit moeten gaan met mannen die ‘hun levensstijl niet kunnen betalen’ en dat mannen met een laag salaris ‘überhaupt niet moeten daten’ omdat vrouwen ‘investeringen’ zijn. Ze vindt ook dat vrouwen niet op dezelfde manier behandeld moeten worden als mannen, omdat de tijd van vrouwen ‘kostbaarder’ is. Een vrouw met een mening dus. Karla zei dat veel van haar klanten moeite hebben om hun perfecte man te vinden omdat ze de verkeerde mentaliteit hebben.

Lees ook
Fikse kritiek op close-up foto van Juultje Tieleman d’r ondergoed: ‘Vaderloos gedrag dit!’

“Zoek een man met een leveranciersmentaliteit”
Ze benadrukt dat de juiste man iemand is met een ‘leveranciersmentaliteit’ die zijn partner de beste behandeling geeft. De datinggoeroe zei dat dit inhoudt dat ze al hun afspraakjes betalen voordat ze een formele relatie hebben en dat ze cadeaus en bloemen voor ze kopen. Ze deed ook een redelijk ‘controversiële’ uitspraak door te stellen dat mannen die zich geen vrouw kunnen veroorloven überhaupt niet zouden moeten daten, omdat ze ‘waarde moeten toevoegen aan het leven van een vrouw om waardig te zijn’. Hola!

“Wij zijn investeringen!”
Karla zei dat er geen vast salaris is dat een man moet verdienen voordat hij kan gaan daten, maar dat het genoeg moet zijn om zowel de uitgaven en behoeften van zijn partner als die van zichzelf te kunnen betalen – wat die ook mogen zijn. Ze zei: “Mijn ervaring is dat vrouwen bang zijn om hun normen uit te spreken. Ze denken dat er geen mannen zijn die zo zijn – terwijl er eigenlijk een grote groep mannen is met de mentaliteit van een kostwinner. Om deze mannen te vinden, moet je in de energie stappen van ‘Ik ben waardig, ik ben helend en ik neem geen beslissingen vanuit een plek van onzekerheid’. Een man moet begrijpen dat hij financieel in orde moet zijn om in een vrouw te investeren. We zijn investeringen.” Voila, je weet wat gedaan als je geen cent hebt om aan je hol te krabben. Of beter gezegd, wat niet gedaan.

Lees ook
Vermiste Joeri (40) dood gevonden in Alkmaar

Trieste afloop: Vermiste tiener in zee bij Wassenaarse Slag gevonden: ‘Hij probeerde anderen te helpen’

Wielrenner veroorzaakt ongeluk en vlucht nadat hij wandelaar haar heup breekt: ‘Ga weg joh, ik belde toch drie keer?’