in

Kijkers Lang Leve de Liefde in shock door ‘borstomvang’ van 23-jarige Claudia!

In lang Leve de Liefde zien we behoorlijk vaak opvallende types voorbij komen. Veel mensen doen natuurlijk mee aan het programma om hun ware liefde te vinden, andere zijn meer op zoek naar aandacht. Kijkers van LLDL zien een complete mismatch in Jeffrey en Claudia.

Lees ook
Gezocht: Scouting zoekt grote eter voor wereldrecord frikandel van 7,5 meter!

Jeffrey lijkt een doodnormale ietwat kakkerige jongen, Claudia heeft zichzelf compleet laten ombouwen tot een soort opblaasboot. Kijkers hebben dan ook niet het vermoeden dat Claudia aan het programma meedoet om de liefde te vinden maar om zichzelf te promoten.

We hebben namelijk even zitten zoeken op het web, en Claudia blijkt een echte influencer met 14.000 volgers op Instagram. En wat promoot ze daar? Juist, OnlyFans natuurlijk.

Lees ook
Man is trots op zijn jongeheer van 3 centimer: Gaat er om wat je ermee doet

Claudia zoekt klandizie via Lang Leve de Liefde
Ook in het programma en tijdens de date werd al snel duidelijk dat Claudia OnlyFans heeft. Ze vroeg Jeffrey namelijk al snel wat hij ervan zou vinden als zijn vriendin uit de kleren gaat voor camera op OnlyFans en zelfs 18+ content maakt. Hordes mannen natuurlijk die gelijk even kijken of ze Claudia kunnen vinden. Dat blijkt niet heel moeilijk te zijn.

Pijnlijker dan dit kan je niet afgewezen worden: “Vind je lekker hé!”

Yolanthe Cabau verrast met babynieuws dat niemand had verwacht