in

Kijkers Miljoenenjacht gaan los om ‘vreselijk ondankbare’ thuiswinnaar

Voor velen zou het een droom zijn om de voordeur te openen en Winston Gerschtanowitz met een gouden koffertje te zien staan, wat betekent dat je geld hebt gewonnen. Helaas is niet iedereen even enthousiast over zijn komst. Thuiswinnaar Rita was vanavond niet bijzonder hartelijk.

In de studio won Hermien een aanzienlijk bedrag van 149.000 euro. Daarom mocht Winston ook een thuiswinnaar verblijden.Toen hij aanbelde bij de woning (waar het huisnummer was afgeplakt), leken de bewoners niet al te blij hem te zien. Hoewel hij uiteindelijk even naar boven mocht komen, stapte Winston niet binnen. Daarom moest hij Rita het geld maar voor de deur overhandigen.

Veel kijkers vinden dit ontluisterend, vooral omdat de Postcode Loterij thuiswinnaars van tevoren informeert. Op sociale media gaat het flink los. Sommige mensen vinden de thuiswinnaars ‘ondankbaar’. Hier zijn enkele reacties:

Lees ook
Moeder stopt haar baby in een zak en gooit hem in open haard: ‘Beestachtig’

“Niet op TV willen is begrijpelijk. Maar dit waren gewoon afschuwelijke chagrijnige mensen. Dat kun je horen. #miljoenenjacht”

Thuiswinnaars slaan op de vlucht

Twee weken geleden vond er ook al iets opmerkelijks plaats bij de thuiswinnaars. Een stel uit Laren werd op zondagochtend al gebeld door de Postcode Loterij.

Ze kregen te horen dat er iets groots zou worden uitgereikt. Het stel belde vervolgens de p0litie.

Ze dachten dat ze te maken hadden met een cr!minele organisatie en vluchtten naar Zeeland.

Pas toen ze in hun vakantiehuisje de televisie aanzetten en Winston bij hen voor de deur zagen staan, drong het tot hen door dat ze daadwerkelijk hadden gewonnen.

De reactie van de thuiswinnaars bij de Postcode Loterij is inderdaad opmerkelijk te noemen. Het feit dat sommigen niet eens de moeite nemen om Winston binnen te laten en het geld voor de deur overhandigd willen krijgen, roept vragen op over de houding van sommige gelukkige winnaars.

Lees ook
Visser Andy vangt gigantische ‘goudvis’ in Frankrijk

Het is begrijpelijk dat niet iedereen op televisie wil verschijnen, maar het gebrek aan enthousiasme en vriendelijkheid kan als ondankbaar worden ervaren, vooral gezien het feit dat de Postcode Loterij vooraf contact opneemt met de winnaars.

De reactie van het koppel uit Laren, dat dacht dat ze te maken hadden met een cr!minele organisatie en daarom de p0litie belden, lijkt misschien wat overdreven.

Echter, dit incident benadrukt wel de paranoia die sommige mensen ervaren als het gaat om onverwachte telefoontjes over grote prijzen.

Het is belangrijk om te onthouden dat de deelname aan loterijen, zoals de Postcode Loterij, voor velen een vorm van entertainment is en dat het winnen van grote geldprijzen een onverwachte gebeurtenis kan zijn.

Hoewel de reacties van sommige winnaars misschien verbazing wekken, moeten we bedenken dat iedereen anders reageert op onverwachte gebeurtenissen en de impact van zo’n ervaring.

Broer (25) en zus (26) dood aangetroffen in woning

Zus Charon (26) en broer Sannie (25) plegen zelfmoord om bij ouders te zijn