in

Koperdieven vallen afvalcontainer in als politie ze uitschakelt met taser

Koperdieven dachten in de nacht van maandag op dinsdag de politie slim af te zijn. Maar helaas: ze maakten wel erg veel geluid toen ze probeerden om koper uit een container in Eindhoven te stelen.

De politie Eindhoven laat via Facebook weten dat ze een melding kregen van een oplettende beveiliger. Hij had op het afvalsorteerterrein gestommel gehoord vanuit de kopercontainer. Toen agenten ter plaatse kwamen, bleek het terrein “een groot doolhof” te zijn.

Terug de container in
Maar dat bleek geen probleem te zijn, want de dieven waren volgens de politie zo luidruchtig, dat agenten ze zo te pakken hadden. Met de zaklampen slopen de agenten richting de container.

Lees ook  Meisje (13) liep weg van huis en werd ’s nachts verkracht in park

Minder treinen Amsterdam, Utrecht en Eindhoven door koperdiefstal
Koperdieven slaan opnieuw toe, treinverkeer op verschillende trajecten ontregeld

Vervolgens kon de politie twee van de drie verdachten taseren. “Ze vielen zo weer terug de container in.” De derde verdachte wist te ontkomen. Met een politiehelikopter is naar hem gezocht, maar helaas zonder resultaat.

In de armen van de politie
Ineens rende hij voor een agent langs. Daarop startte de politie de achtervolging. “De verdachte trok een behoorlijke sprint in de armen van de collega’s.” Daarna wist de politie hem in de boeien te slaan.

Lees ook  Dode (75) en vijf gewonden bij frontaal ongeval Amsterdam

De drie mannen, één uit Rotterdam van 37 jaar en twee uit Tilburg van 25 en 38 jaar, zijn naar het bureau gebracht en daar ingesloten voor de rest van de nacht. De auto waarmee de mannen gekomen waren, is in beslag genomen voor onderzoek.

Heftig: Amanda (51) opgenomen in ziekenhuis nadat hond op haar hoofd poept terwijl ze slaapt

Onbeschofte passagier vastgebonden in vliegtuigstoel: Ze liet alleen maar scheten