in

Koperdieven vallen in afvalcontainer vol met stront als politie ze uitschakelt met taser

Koperdieven dachten vannacht de politie slim af te zijn. Maar helaas: ze maakten wel erg veel geluid toen ze probeerden om koper uit een container in Eindhoven te stelen.

De politie Eindhoven laat via Facebook weten dat ze een melding kregen van een oplettende beveiliger. Hij had op het afvalsorteerterrein gestommel gehoord vanuit de kopercontainer. Toen agenten ter plaatse kwamen, bleek het terrein “een groot doolhof” te zijn.

Lees ook
Bekende (39) van Gianna (14) schoot eerst haar dood en daarna zichzelf: ‘Hij was altijd heel onvoorspelbaar’

Terug de container in
Maar dat bleek geen probleem te zijn, want de dieven waren volgens de politie zo luidruchtig, dat agenten ze zo te pakken hadden. Met de zaklampen slopen de agenten richting de container.

Vervolgens kon de politie twee van de drie verdachten taseren. “Ze vielen zo weer terug de in een andere container waar de eigenaar van het terrein gisteren rioolstront had opgevangen.” De derde verdachte wist te ontkomen. Met een politiehelikopter is naar hem gezocht, maar helaas zonder resultaat.

Lees ook
Erwin ziet dat dieven zijn favoriete friettent leegroven en rijdt ze aan

In de armen van de politie
Ineens rende hij voor een agent langs. Daarop startte de politie de achtervolging. “De verdachte trok een behoorlijke sprint in de armen van de collega’s.” Daarna wist de politie hem in de boeien te slaan.

De drie mannen, één uit Rotterdam van 37 jaar en twee uit Tilburg van 25 en 38 jaar, zijn naar het bureau gebracht en daar ingesloten voor de rest van de nacht. De auto waarmee de mannen gekomen waren, is in beslag genomen voor onderzoek.

Amanda opgenomen in ziekenhuis nadat hond op haar hoofd poept terwijl ze slaapt

Onbeschofte passagier vastgebonden in vliegtuigstoel: Ze liet alleen maar scheten