in

Kyle valt alleen nog voor oudere vrouwen: “Leeftijd is maar een getal”

Kyle (36) valt alleen op oudere vrouwen: “Ik hou van kunstgebitten en hangende jopen”. We leven in een wereld waar liefde en individualiteit worden geaccepteerd, maar soms kunnen sommige voorkeuren vrij extreem zijn.

Kyle Jones is een 36-jarige man uit Pittsburgh, Pennsylvania, die bekend staat om zijn liefde voor oudere dames. Maar we hebben het niet over vrouwen van in de vijftig of zestig, maar over vrouwen uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Hij verscheen op My Strange Addiction om te praten over hoe het is om met iemand samen te zijn die zijn oma had kunnen zijn.

Lees ook
Dame stofzuigt onbekende man in supermarkt met toestemming van vriend

In een interview met Barcroft TV praatte hij over zijn relatie met de 91-jarige Marjorie en zei: “Soms voel ik me alsof hij mijn andere zoon is – totdat we in bed springen.” Hoewel het stel al een paar jaar aan het daten is, date Kyle niet met één vrouw tegelijk. Hij vindt het fantastisch als vrouwen zich zorgen maken over hangende huid en houdt van hun “platina” haar- en huidlijnen. Terwijl leeftijd niet het belangrijkste is, droomt Kyle ervan om bij een 100-jarige te zijn en hoopt hij met iemand zonder tanden uit te gaan.

Lees ook
Echtgenoot van Maxime Meiland komt uit de kast

Kyle’s moeder steunt hem volledig in zijn keuzes en vindt dat het niemands zaak is. Tijdens zijn schooltijd ontdekte Kyle al dat hij op oudere vrouwen viel en viel hij voor zijn lerares toen hij in de zesde klas zat.

Reacties op Kyle’s voorkeur variëren van verbijstering tot acceptatie. Voor Kyle draait het allemaal om de persoonlijkheid en aantrekkelijkheid van de persoon, ongeacht hun leeftijd. Bekijk de video hieronder om meer te weten te komen over zijn levensstijl.

Man die het altijd met schapen doet heeft geen idee hoe die met een vrouw moet vrijen

Vrouw (85) mishandeld om parkeerplaats door 81-jarige man