in

Lana legt haar vriend aan haar borsten als hij zich gedraagt als een klein kind

Van over het kanaal in Groot-Brittanië komen soms best opvallende verhalen. Ze verschijnt er binnenkort een documentaire op zender Channel 4 met de veelzeggende naam Breastfeeding My Boyfriend. Exact dan ook wat een zekere Lana Michaels en haar verloofde nu wekelijks doen.

‘Mijn verloofde drinkt 2 of 3 keer per week van mijn borsten’
Lana heeft een 7-jarige dochter en 11-jarige zoon. Geen kinderen die je dus nog borstvoeding geeft. Haar vriend daarentegen krijgt wel melk nog vers van de tap:

“Ik en Shawn hebben altijd heel veel geëxperimenteerd met seks en ik had wat onderzoek gedaan op het internet over borstvoeding.

Lees ook
Vrouw komt er na 40 jaar achter dat ze incestkind is

Blijkbaar kan je de melkproductie in je borsten herstarten door een soort van ‘melk supplementen’ te nemen.”

“Na drie dagen supplementen te nemen, had ik een druppel melk op mijn tepel en mijn verloofde Shawn begon op mijn tepel te zuigen om de melk te laten vloeien.

Het voelde verfrissend en geweldig. Wij hebben nu ongeveer 5 keer seks per week en Shawn drinkt van mijn borsten 2 of 3 keer per week.”

Niet enkel Shawn geniet van de verse melk van zijn vrouw, maar Lana zelf vindt het blijkbaar ook echt geweldig om borstvoeding te geven: “Ik geniet er echt van om hem te zien drinken van mijn borsten.

Mijn borsten zijn nu ook grote en voller. Ik ben van 34C naar 34D gegaan. Ik voel me nu meer s*xy en vrouwelijker nu ik melk in mijn borsten heb.”

Lees ook
Sushi verslaafde trekt deze 1,65 meter parasiet uit zijn eigen lichaam

Meer dan 10.000 euro per maand verdienen met borstvoeding filmpjes
Ook vriendje Shawn kwam nog aan het woord. Hij vindt het sexy en tegelijkertijd ontspannend: “De energie is voelbaar tussen ons wanneer ik melk drink van haar. Het leidt dan ook vaak naar geweldig s*ks.”

Hun bijzondere kinky voorkeur brengt hen trouwens ook geld op. Zo hebben ze ook een OnlyFans-pagina waar ze per week vijf s*ksfilmpjes online zetten waaronder ook ‘borstvoeding-video’s’.

Ze hebben 700 abonnees die bijna 15 euro per maand betalen. Een leuke bijverdienste dus.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lana On Demand (@lana.ondemand)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lana Michaels 🌱 (@lana_ondemand)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lana Michaels 🌱 (@lana_ondemand)

Met deze tips kan je zelfs met een microjongeheer een wild beest in de slaapkamer zijn

Seksverslaafde Laurie: ‘Ik had seks met 200 mannen omdat ze het gewoon vroegen via Instagram’