in

Levende paling uit buik van man (34) verwijderd: Ging via anus naar binnen

Bij een Vietnamese man is eerder deze maand een levende paling uit zijn buik verwijderd nadat deze hoogstwaarschijnlijk via zijn anus naar binnen is gekropen.

De ontdekking werd volgens New York Post gedaan toen de 34-jarige man met ernstige buikpijn naar het ziekenhuis ging. Tijdens een echo en op een röntgenfoto troffen artsen tot hun verbazing de dertig centimeter lange paling aan in de buik van de persoon. Het dier zou via de anus het lichaam binnengedrongen zijn en naar zijn dikke darm zijn gegaan.

Lees ook
Moeder van drie kinderen, Ruby (45), klaagt over veel te lage uitkering

Pham Manh Hung, hoofd chirurgie van het Hai Ha District Center in de provincie Quang Ninh, sprak van een ’zeldzaam geval’. „Het rectale gebied bevat veel fecaal vocht en is gemakkelijk besmet met bacteriën, maar de operatie werd veilig uitgevoerd. Het leverde geen problemen op.”

Lees ook
Santana: Een man die mij wil krijgen, moet minstens 5 rondes in bed aan kunnen

De man werd na de operatie nog enkele dagen in het ziekenhuis gehouden. Na het ontwaken had hij naar eigen zeggen nog lichte buikpijn. Volgens lokale media zorgde de paling voor een darmperforatie en peritonitis, een aandoening die ontstekingen in de buik of maag veroorzaakt.

Familie vermiste Yoran komt met update over Yoran

Kleindochter steekt oma dood