in

Lichaam vermiste Cathy (46) uit Doornik gevonden in de Schelde

Het lichaam van de 46-jarige vrouw uit Doornik die zaterdagavond verdween, is teruggevonden in de Schelde. Dat meldt het parket van Doornik-Bergen. De federale politie had zondagavond een opsporingsbericht verspreid voor de 46-jarige vrouw. Nadat ze zaterdagavond omstreeks 23.30 uur haar restaurant had afgesloten, was ze spoorloos. De wagen van de vrouw werd vernield teruggevonden aan het station van Doornik.

Lees ook
Patricia Paay deelt filmpje in doorschijnend topje: 'Zo trots op'

Cathy Dubois is eigenaar van restaurant Une P’tite Envie in het centrum van Doornik. Dat sloot ze zaterdagavond omstreeks 23 uur af. Haar partner en zoon waren omstreeks 22 uur al vertrokken, nadat de keuken gesloten was.

Wat er daarna gebeurde, is voorlopig een raadsel. Is ze zelf verdwenen, heeft ze iets gezien wat niet voor haar ogen was bestemd, of is ze overvallen… De politie houdt met alle pistes rekening. In het restaurant zelf waren er geen sporen van een inbraak of overval.

Lees ook
Gavin haalt genadeloos uit naar Gordon: ‘Deze is voor mijn ex!!’

Een parketwoordvoerder verklaarde aan ‘La Dernière Heure’ dat de wagen van Cathy (46) is aangetroffen op de Boulevard Eisenhower, achter het station van Doornik. De politie nam het voertuig mee voor grondig onderzoek. De auto was beschadigd en leek besmeurd met wit poeder van het brandblusapparaat. Er zijn geen bloedsporen gevonden. De auto stond volgens de politie slecht geparkeerd, maar was wel op slot.

Shanon (13) gestorven na verkrachting

Ophef om huwelijk tussen priester (63) en meisje (12): ’Mensen begrijpen onze tradities niet’