in

Lichaamsresten van kind in tuin, moeder en stiefvader wijzen elkaar met de vinger

In de tuin van een woning in Pantin, een voorstad van Parijs, zijn menselijke resten aangetroffen. Ze werden gevonden in het kader van een onderzoek naar een mysterieuze moord op een kind twintig jaar geleden. De moeder en de stiefvader wijzen nu elkaar met de vinger.

De bal ging aan het rollen toen een vrouw begin 2021 – in het kader van een dossier rond huiselijk geweld – haar man ervan beschuldigde haar zoontje vermoord te hebben. De feiten zouden zich al in 2004 voorgedaan hebben.

Lees ook
Op deze 3 manieren kan je ontdekken of je vriendin een orgasme aan het faken is

Volgens de moeder lag de jongen begraven in de kelder. Een zoektocht leverde toen echter niets op.

Togo
De vrouw vertelde dat het kind ontstaan was uit een eerdere relatie. In 2001 zou ze hem vanuit Togo meegenomen hebben naar Frankrijk. “Op het moment dat de moord gepleegd zou zijn, kwam er echter geen aangifte. Integendeel: de moeder beweerde tegen familie en vrienden dat de jongen weer naar het buitenland vertrokken was”, stelt het parket in een persbericht.

De zaak zou nadien nooit volledig uit de aandacht verdwijnen. Sterker nog: op 31 augustus 2023 startte een gerechtelijk onderzoek. In het kader daarvan werd de stiefvader verhoord, met resultaat: hij wees deze week de plek aan waar het kind begraven lag, in de tuin waar het gezin nog altijd woont. Volgens zijn versie was het zijn inmiddels ex-vrouw die verantwoordelijk was voor de dood van het jongetje en zou hij enkel geholpen hebben om het lichaam te begraven.

Lees ook
Familie van man die weigert vinger in zijn achterwerk te laten steken radeloos

Wie had welke rol?
De onderzoeksrechter uit Bobigny heeft daarom nu zowel de stiefvader (65) als de moeder (54) aangehouden. Ze worden beiden beschuldigd van moord op een minderjarige. Verder onderzoek moet uitwijzen wie precies welke rol had.

“Op basis van de stoffelijke resten wordt de leeftijd van het slachtoffer tussen 5 en 10 jaar geschat”, aldus een politiebron. Over de oorzaak van het overlijden bestaat nog onduidelijkheid.

De manier waarop jij je wc-rol ophangt zegt heel veel over je persoonlijkheid!

Baby overleden nadat moeder haar ’per ongeluk’ in oven legt