in

Luna Noppen dood gevonden, vriend Theo G. opgepakt

Katwijk – Op de Piet Heinlaan in Katwijk is vrijdagochtend een 35-jarige vrouw dood gevonden. De politie heeft later op de dag haar 40-jarige vriend aangehouden als verdachte. De man stond enkele straten verderop op het dak van een flatgebouw aan de J.Th. de Visserstraat. Het slachtoffer is Luna Noppen, zo melden bronnen aan Boevennieuws.pro.

De politie trof het lichaam van de vrouw vanochtend rond 11.30 uur aan in een flatwoning aan de Piet Heinlaan in Katwijk. Het bleek te gaan om de 35-jarige Luna Noppen. Volgens de politie is er sprake van een misdrijf. Gelijktijdig kwam er een melding binnen van een verwarde man op het dak van een flat aan de J.Th. de Visserstraat. De man dreigde zichzelf iets aan te doen. Al snel bleek er een link te zijn met de dood gevonden Luna. De man op het dak was Theo G., haar 40-jarige partner.

Lees ook
Familiemoord in Weilheim: 4 doden in een tuin en park gevonden

Meerdere hulpdiensten waren snel aanwezig op de locatie aan de J.Th. de Visserstraat. Met behulp van een politieonderhandelaar en een arrestatieteam kon Theo G. uiteindelijk worden aangehouden. Volgens buurtbewoners zat de man enige tijd op de rand van de balestrade op de bovenste galerij van de flat. Met de telefoon in zijn hand was hij in gesprek met de politie.

Lees ook
Dode (15) en gewonde bij steekincident Enschede

Buurtbewoners aan de Piet Heinlaan, waar Luna Noppen dood werd gevonden, merkten pas dat er iets ernstigs aan de hand was toen de politie bij de flatwoning aanwezig was. Een eventuele ruzie of andere vreemde geluiden hebben ze daarvoor niet gehoord. Ook hebben ze niemand zien of horen weggaan. Wat de achtergrond is van de moord op de vrouw is nog onbekend. De politie doet onderzoek in de woning waar de vrouw werd gevonden. Theo G. zit vast en in beperkingen. De politie onderzoekt wat zijn rol is geweest bij de dood van Luna.

Zwangere vrouw onwel na inname drugs in Efteling

Moeder Carissa kiest dure merkkleding voor dochter boven voeding: Dan heeft ze maar honger