in

Man (31) stak zijn vrouw zes keer met schaar in ziekenhuis, toch wil ze hem weer terug

In een rechtszaak bij de rechtbank in Den Haag, komt een schokkend verhaal aan het licht. Salman K. (31) stak zijn vrouw herhaaldelijk met een schaar tijdens een psychose in het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft. Verrassend genoeg, ondanks de gruwelijke daad en een daaropvolgende dollemansrit, smeekt zijn vrouw nu om zijn terugkeer.

Lees ook
Man stuurt hond af op zwaan: 'Hij was van borst tot kop volledig ontveld'

Het incident, dat plaatsvond op 19 juli vorig jaar, onthulde de duistere kant van een man die worstelt met een ernstige cocaïneverslaving en psychische stoornissen. In een gedetailleerde getuigenis beweerde Salman K. dat zijn psychose werd getriggerd door zijn drugsgebruik, wat leidde tot een spiraal van hallucinaties en achtervolgingswanen.

Op die noodlottige dag, terwijl hij zijn vrouw en hun zieke kind bezocht in het ziekenhuis, escaleerde de situatie snel. Een onschuldige confrontatie leidde tot een gewelddadige uitbarsting waarbij zijn vrouw zes keer werd gestoken met een schaar, met levensbedreigende verwondingen tot gevolg. Vervolgens, in een roes van drugs en waanzin, veroorzaakte K. een gevaarlijke dollemansrit door de stad, waarbij hij zeven voertuigen raakte voordat hij tot stilstand kwam.

Lees ook
Jan (71) sinds zaterdag vermist, politie zoekt met helikopter en boot

Het Openbaar Ministerie eist een zware straf van zeven jaar gevangenisstraf en tbs met dwangverpleging voor de explosie van geweld en gevaar op de weg. Echter, tegen alle verwachtingen in, smeekt de vrouw van K. om zijn terugkeer, mits hij afziet van verdere drugsgebruik.

Heftig nieuws: Peter Gillis is voor het leven gehandicapt!

2e lichaam onder puin Rotterdam gehaald: ‘Lichaam redelijk intact’