in

Man begint aan nieuwe baan, wordt binnen 2 uur ontslagen: ‘Te dik en laat alleen maar scheten’

Stel je voor: je laat je vrienden en familie achter en verhuist naar een nieuwe stad om aan een nieuwe baan te beginnen.

Je begint vol goede moed aan je eerste werkdag, maar binnen 2 uur sta je alweer buiten. Je werkgever vindt je te dik.

Nieuwe baan
Dit overkwam een Australische man uit Queensland. Hij verhuisde voor een nieuwe baan naar Tasmanië, een eiland dat 3.200km verderop ligt.

Lang hield hij het niet vol. In zijn nieuwe functie, tenminste. Het duurde nog geen 2 uur voor hij de laan uitgestuurd werd. Hij, zijn vrouw en hun jonge zoontje lopen nu het risico om op straat gezet te worden.

Lees ook
De onderbroek die je scheten filtert en neutraliseert is eindelijk te koop!

Hamish Griffin was aangenomen voor een functie op het Big 4 Strahan Holiday Retreat, een vakantiepark op het Australische eiland.

Hij zag het helemaal voor zich: cocktailtje, strandje, af en toe wat aansukkelen. Maar hier aangekomen vroeg zijn nieuwe werkgever hem direct om de handen uit de mouwen te steken.

Of hij even een bank uit een vakantiehuisje wilde tillen. Dit ging onze goedgevulde vriend nogal zwaar af.

Ontslagen
Dus, baas boos. Hamish was volgens hem overduidelijk niet in staat om zijn werk te verrichten. En stel dat hij door zijn rug zou gaan, wie was er dan aansprakelijk? Juist. Ook zou de man alleen maar scheten laten.

Lees ook
Dame probeert te masturberen op haar favoriete Netflix-series en de resultaten zijn verbluffend

De eigenaar van het vakantiepark zag geen andere optie dan hem te ontslaan. Belachelijk, vindt de Australische vader: eerder had hij een soortgelijke baan in Queensland.

Daarnaast ging het voornamelijk om een managementfunctie, waarbij hij af en toe eens wat fysieke klusjes zou moeten opknappen.

Toch zag zijn nieuwe werkgever reden genoeg om hem eruit te trappen. In een statement bracht het vakantiepark naar buiten dat ze Hamish ontslagen hadden vanwege het feit dat hij zijn ‘medische aandoening verborgen had gehouden’.

De gedupeerde is het hier niet mee eens. Hij zou foto’s hebben meegestuurd met zijn sollicitatie, zo vertelt hij aan ABC News. Inmiddels heeft de man een advocaat ingeschakeld om de zaak aan te vechten.

Geraldine Kemper zet Instagram op zijn kop met topless-foto

Vrouw spuit isolatieschuim in jongeheer van man om erectieproblemen te stoppen