in

Man die gedragen onderbroek van Famke Louise kocht heeft bizarre ‘klacht’!

Famke Louise heeft eerder dit jaar een nogal bizarre carrièreswitch gemaakt. Het is er een die veel jonge vrouwen maken omdat ze snel geld willen verdienen. Op platformen als OnlyFans en Fancentro kun je jezelf aanmelden als ‘model’ waarna je ‘exclusieve content’ kunt plaatsen waar andere mensen weer op kunnen abonneren.

Normaal gesproken betaal je ergens tussen de 10 en 20 euro per maand, zoals bij Nicol Kremers. Famke vraag echter stukken meer, maar liefst 35 euro per maand. Er zijn schijnbaar duizenden mensen die zich hiervoor laten verleiden en Famke is dus flink aan het cashen. In de media wordt haar maandelijkse omzet geschat op ergens tussen de 75.000 en de 250.000 euro. Ook gaan er geruchten dat Famke haar chats en profiel laat beheren door een agency, die zouden dus nog flink wat van deze omzet afsnoepen. Wat Famke precies overhoudt weten we niet, maar schijnbaar wil Famke meer.

Lees ook
Stel wilde zoontje ‘offeren’, 5-jarige ontsnapt op nippertje aan moordpoging van eigen ouders

Famke Louise loopt binnen met verkoop[ van gedragen ondergoed!
Famke is namelijk ook begonnen met het verkopen van gedragen ondergoed. Dat is schijnbaar een soort fetisj van veel mannen en die zijn bereid om daar flink voor te betalen. In een vragenrondje op Instagram vertelt Famke dat ze al één gedragen onderbroek verkocht heeft voor ergens tussen de 500 en 1000 euro. Famke legt uit dat ze haar prijs baseert op haar ‘mood’.

Lees ook
2 kinderen neergestoken in woning

Wat dat precies inhoud, dat weet alleen Famke zelf. Inmiddels heeft Famke bergen en bergen nieuwe setjes ondergoed gekocht, er zullen dus wel wat aanvragen binnen zijn gekomen. Onder de meest recente video heeft een klant echter een merkwaardige klacht achtergelaten: “Hoi Famke, onderbroek ontvangen in een envelop.

Ik kan ruiken dat hij gedragen is, een koeienstal ruikt frisser. Bedankt!”

Ben (20) verkracht meisje (13) met een mes op de keel

Vader vindt afscheidsbrief van 16-jarige dochter, merkt interessant detail in het laatste zinnetje