in

Pas op voor deze enge man! Gluurt bij mensen naar binnen en loopt ook zomaar mee naar binnen

Eigenaardige situatie in de Limburgse plaats Roggel. Een man loopt nogal intimiderend achter een vrouw aan op haar eigen oprit. De vrouw belt bij haar eigen huis aan, want haar man is binnen. Op het moment dat de man open doet en de vrouw naar binnen stapt, stap de vreemde man ook mee naar binnen.

Lees ook
Daniëlle van ’t Schip (55) overleden

De vreemde man wordt vervolgens naar buiten geduwd door de man van de vrouw, waarna hij de voordeur achter zich dicht trekt en de vreemde man volgt totdat deze van de oprit is vertrokken. De video is deze week op social media geplaatst, maar ook weer verwijderd wegens privacygevoelige informatie. We hebben daarom deze zaken van een blurretje voorzien in de video, want het gedrag van de man is echt heel bizar.

Lees ook
Veroordeelde pedoseksueel (73) verdacht van betasten kinderen in zwembad

Het is trouwens niet de eerste keer dat de vreemde man een rare actie doet. Hij werd vrijdagavond ook op de foto gezet in Baexem. Daar staarde hij langere tijd door een raam van een woning. De bewoner heeft er snel een duidelijke foto van gemaakt. Ook in het centrum van Roermond schijnt deze man intimiderend achter mensen aan te lopen. Je bent dus bij deze gewaarschuwd voor als de man kwaad in de zin heeft.

Zijn jouw seksfantasieën normaal? Dit zijn volgens onderzoek de meest voorkomende…

Nederlandse stripper die live op tv uit de kleren gaat, heeft ook pikant Instagram-account (foto’s)