in

Man krijgt hartstilstand na trappen vriendin met hersenletsel

Een 22-jarige man is veroordeeld tot vier jaar cel wegens extreem partnergeweld en poging tot moord op zijn vriendin. DL was volledig uitgeput van spierversterkende medicijnen, sloeg zijn vriendin J. en sloeg hard op zijn knie. De bloedende vrouw liep hersenbeschadiging op en kreeg uiteindelijk een hartstilstand.

“De feiten zijn zo gruwelijk en ernstig dat een milde straf onmogelijk is”, oordeelde de rechter.Het was een collega van de vrouw (26) die het misbruik ontdekte. Bezorgd dat de vrouw vorig jaar op 27 juni niet kwam werken, bezochten ze haar. In de foyer van haar huis troffen ze een gruwelijk tafereel aan. De jonge vrouw lag bewusteloos in een plas bloed. Ze stikte bijna.

Lees ook
Jongen (13) dood aangetroffen in diepvriezer

Jaloers
De advocaat van het slachtoffer legde uit: “Al snel werd duidelijk dat haar vriend DL de dader was. Goedkoop en ziek van jaloezie. Toen hij erachter kwam dat J. de dag ervoor een afspraak had gemaakt met een jeugdvriend, ontstak hij in woede. 36 uur, hij stuurde haar 504 sms-berichten, of 4. Omdat ze niet reageerde, bezocht hij haar ’s ochtends bij haar thuis. Toen ze hem niet binnen wilde laten, greep hij haar hoofd en duwde zijn knie hard tegen haar “Toen werd ze meerdere keren geraakt. Hij was voor Gedood, dat is zeker. Hij vluchtte en nam haar mobiele telefoon af zodat ze niet om hulp kon bellen. Paramedici die door collega’s waren gewaarschuwd, vonden een echt bloedbad. J. in de ambulance Ze ging naar binnen hartstilstand en moest worden gereanimeerd. Ze liep hersenbeschadiging op, leed aan geheugenverlies en haar persoonlijkheid is permanent veranderd.”

Lees ook
Vermiste Maricus van Uden (93) dood gevonden

Spierversterker
De advocaat van de verdachte heeft de rechter om een ​​voorwaardelijke straf gevraagd. “Hij onderschatte die dag zijn eigen kracht doordat hij spierversterkende medicijnen slikte, bepaalde voedingssupplementen. Zijn trigger was omdat hij zijn vriendin verdacht van overspel. Hij had erg veel spijt van zijn daden.” simpele reden dat de feiten te schokkend zijn.

D66: ‘Alleen elektrische auto’s op linkerbaan’

Roxanne (27) helpt 500 eenzame mannen hun maagdelijkheid te verliezen