in

Man laat brandweer komen om hem te verlossen van onverwoestbare cockring

De brandweer in Twente heeft onlangs een man uit een hele penibele situatie geholpen door een vastzittende cockring door te knippen.

Het s*ksueel hulpmiddel zat zo klem dat het een arts eerder niet was gelukt om de ring te verwijderen met een speciale ‘cockring slijpschijf’.

Het verhaal wordt op Twitter gedeeld door uroloog Herman Roelink van de Ziekenhuisgroep Twente.

Hij heeft eerst zelf een half uur met de slijper geprobeerd de cockring weg te halen, maar toen dat niet lukte belde hij de brandweer. De ring was van dermate hoge kwaliteit staal dat er zwaarder materieel nodig was.

Lees ook  Nicole (42): “haar vrouw was akkoord en dus gingen wij na maanden éindelijk met elkaar naar bed”

Betonschaar
Toch was het voor de spuitgasten ook niet een routineklus. Met een betonschaar en pedalenknipper lukte het ook de toegesnelde brandweermannen niet om de man uit z’n benarde positie te halen. Met een dremel, een multifunctioneel elektrisch gereedschap, lukte het uiteindelijk wel.

Uroloog Roelink verwacht dat het wel weer goed komt met de man. Hij krijg antibiotica, moet zijn geslachtsdeel veel koelen en zijn zaakje hoog leggen.

Lees ook  Karen gaat al 50 jaar niet naar de tandarts: "Bespaart mij honderden euro's"

Roelink geeft als tip om een cockring te gebruiken die verstelbaar is (hieronder). Op die manier voorkom je dat je vast komt te zitten.

Vrouw knipt geslachtsdeel van zoontje af: Heeft hij als gender ‘het’ niet nodig!

Sarah (37) haat sport: ’Onbegrijpelijk dat je je hartslagen verkwanselt door te sporten’