in

Man laatt 3 ribben weghalen om zichzelf te stofzuigen: Geen vrouw meer nodig!

Bij wielrenner George Bennett zijn niet al te lang geleden drie ribben verwijderd. De Nieuw-Zeelander liet dat volgens Wielerflits doen omdat hij last had van het zogenaamde zwevende-ribsyndroom. Dat zorgt voor steken in de zij.

“Het klinkt erger dan het is. Elke rib was ongeveer 8 centimeter lang en bestond uit kraakbeen”, zei Bennett. “Ik heb die steken al heel lang en dit jaar heeft het mij echt gehinderd.

Lees ook  Misvormde hond wordt genegeerd omdat potentiële adoptanten hem ‘te lelijk’ vinden

Elke keer als ik doortrok kreeg ik die pijnlijke steken in mijn zij. De operatie was behoorlijk ingrijpend, maar er zijn 3 ribben verwijderd.”

Mannen waarvan een aantal ribben wordt verwijderd, schijnen een stuk leniger te zijn en verder voorover te kunnen bukken. Dat kan ervoor zorgen dat ze wat makkelijker bij hun kruis kunnen. Op de vraag of hij zichzelf ook stofzuigt antwoordde George: ‘Zo’n operatie levert natuurlijk ook voordelen op, daarom heb ik het ook gedaan. Ik heb geen vrouw meer nodig haha’.

Lees ook  Met deze opblaasbare glijbaan glij je vanaf de zolder het zwembad in

Miljoenen voor leerling die juf Laura zwanger maakte

Vier weken oude baby overlijdt nadat dronken moeder op hem in slaap valt