in

Man masturbeert op vol plein in Schiedam: ‘Doe normaal’

Zit je op een zomerse dag op het terras, begint op korte afstand een man zich af te trekken. Het overkwam terrasgangers in Schiedam op 8 september van dit jaar. De man stond vrijdag terecht in de rechtbank in Rotterdam.

,,Lekker op het terras mensen kijken. Er is altijd wel iets bijzonders te zien. Maar wat deze vrouw zag, ging een brug te ver.’’

Officier van justitie Fieke Smeets vertelde tijdens de zitting hoe mensen geschokt reageerden op de schaamteloze actie van de Poolse J.D. (35).

Lees ook
Monica Geuze showt fenomenaal lichaam in bikini

De Pool zat al enkele uren op de Koemarkt. Omringd door spullen. Hij had al twee jaar geen werk en was dakloos.

Volgens getuigen stond hij plots op. Ging midden op het plein staan en trok zijn broek naar beneden. Vervolgens masturbeerde hij twee minuten lang. Tot walging van het publiek.

Zelf ontkent hij het masturberen. Hij geeft toe dat hij zijn broek liet zakken, maar dat deed hij alleen om zijn geslacht even goed te leggen. Ook wapperde hij er even mee, om de boel wat frisse lucht te geven vanwege de warmte.

‘Dan houd je het maar op’
De rechtbank ging daar niet in mee. ,,Als ik in de aangifte lees dat een man helemaal verbouwereerd was omdat de verdachte zijn broek naar beneden trok en aan zijn geslachtsdeel ging trekken, dan snap ik dat goed”, zei politierechter Vincent de Winkel.

Lees ook
Deze 8 signalen geven aan dat je lichaam dringend hulp nodig heeft

,,Er zijn grenzen. Het was 20.00 uur ‘s avonds. Er hadden kinderen op het plein kunnen zijn. Dan denk ik: doe eens even normaal.

Als je behoefte hebt en je bent dakloos, dan doe je het maar op een plek waar je echt uit het zicht bent óf je houdt het maar op. Dit kan echt niet.”

Hij veroordeelde de man tot vijf dagen celstraf. Omdat de man nog in zijn proeftijd zat vanwege eerdere kleine vergrijpen in 2019 en 2020, waaronder diefstal, kwam daar nog achttien dagen bij. In totaal moet de Pool 23 dagen de cel in.

Sarah: Mannen die kritiek geven op mijn uiterlijk willen eigenlijk s*ks’ (foto’s)

Seksverslaafde man maakt erotische foto’s van dochters: ‘Meer verdrietig dan boos’