in

Man met een tandenborstel in anus opgenomen in ziekenhuis

Ongelukken tussen de lakens gebeuren vaker dan je denkt. Mensen lopen er alleen niet graag mee te koop.

Nena (48) weet daar alles van. Toen zij aan het werk was, kreeg ze een paniekerig telefoontje van haar man.

Hij had een elektrische tandenborstel in zijn an*s gestopt en kreeg het ding er niet meer uit. “Ik hoor de wanhoop in zijn stem toen hij zei: ‘Please Nena, help me!’

De schaamte bij Nena begon al na het ophangen van de telefoon. Haar collega keek haar vragend aan. “Wat moest ik zeggen?

Jan zit thuis met een Oral B-tandenborstel in zijn gat? Ik verzon de smoes dat mijn moeder niet lekker was geworden en dat ik gelijk naar haar toe moest.”

Ze sjeesde naar huis en trof Jan bijna huilend in de woonkamer aan. Voordat ze naar de Spoedeisende Hulp zouden gaan, wilde Nena weten wat er was gebeurd.

“Jan had een vrije dag en had naar p*rno gekeken. Ik wist dat hij dat vaker deed. Hij was heel geil geworden en voor extra stimulatie had hij zijn elektrische tandenborstel gepakt en die in zijn an*s gestopt.

Lees ook
Steeds meer mannen nemen een ‘apenstaart baard’ Bij wie zou dit ook goed staan?

Het ding was erin gefloept en Jan kreeg ‘m er niet meer uit.” Toen Jan vroeg of Nena het wilde proberen, was ze resoluut.

“Geen haar op mijn hoofd. Ik houd helemaal niet van anale s*ks, ik vind het smerig. En ik had echt niet de behoefte om in Jans zijn anus te graven naar de tandenborstel.”

Smoes verzinnen
Ze rijden naar de eerste hulp en jan is van plan een smoesje te verzinnen. “ik zei dat hij gewoon moest zeggen wat er was gebeurd.

Alsof het aannemelijk zou zijn dat hij was uitgegleden in de badkamer en precies met zijn kont op de elektrische tandenborstel was gevallen. Dat gelooft toch geen enkele arts.”

Darmen ernstig beschadigd
Nadat jan de assistente vertelt wat er met hem aan de hand is, wordt hij snel geholpen. Een arts onderzoekt hem en dan komt het hoge woord eruit: jan heeft de elektrische tandenborstel zonder opzetborsteltje ingebracht.

Het roterende puntje heeft zijn darmen ernstig beschadigd. “met open mond luisterde ik naar de arts. Het drong maar nauwelijks tot me door wat hij zei. Een stoma? He?! Mijn man?”

Jan moet een stoma
De arts had geknikt. Zei dat het sowieso geen goed idee is een elektrische tandenborstel als vibrator te gebruiken, maar zonder opzetborstel is funest.

“ik kon wel huilen. Hoe gingen we familie en vrienden uitleggen dat jan opeens een stoma had? Ik zag het al voor me, op de koffie bij mijn ouders.

Lees ook
Sylvana Simons letterlijk ziek na interview: ‘Voel me aan gerand’

“goh mam, ik moet je wat vertellen. Wat jan nou is overkomen…. Hij stak een tandenborstel in zijn anus en nu heeft hij een stoma.

Dat kan toch niet! Jan keek me met tranen in zijn ogen aan. Ik had aan één kant zo te doen met hem, maar aan de andere kant dacht ik: wat een ongelooflijk ei ben je ook.

Hoe verzin je het? En dan vond hij mij altijd preuts en voorzichtig in de s*ks. Ja, dat raadt je de koekoek, hiermee kun je toch niet bij je vrienden en familie aankomen?”

Jan is depressief
Jan heeft zich ziek gemeld sinds het voorval en dreigt in een depressie te vallen. De wond van het dichtnaaien van zijn an*s geneest slecht en jan heeft moeite met zijn stoma.

Nena trekt het nauwelijks meer. “aan s*ks moet hij niet denken, terwijl ik wel zin heb. Ik word gek van hem, hij staart maar uit het raam, vindt zichzelf reuzezielig en weet niet hoe hij het moet vertellen aan de omgeving.

Er is nog maar een aantal vrienden die weet wat er is gebeurd. Als er niets verandert, vertrek ik. Ik heb er zo geen zin meer in. Of zijn s*ksdrive terugkomt is niet te zeggen, maar ik wil daar niet op wachten.”

Experiment: Man stopt eigen zaad in ei om te zien wat eruit komt!!

Chemisch lucht in sportschool blijkt scheet van vrouw: Onnodig geëvacueerd