in

Man stort in op Schiphol: Blijkt Gordon te zijn

Het gaat niet goed met Gordon. De beste zanger van Nederland (ahum) is een kilometervreter en vliegt zo vaak, dat boze tongen hem inmiddels in zijn uppie verantwoordelijk houden voor de luchtvervuiling. Goor is gisteren op Schiphol mentaal ingestort en lag een tijd op de grond waardoor er hulpdiensten moesten komen.

Gordon inzinking
De geliefde zanger landde gisteravond op Schiphol. Fluitend wandelde hij naar de bagageband, waar hij al snel een inzinking kreeg.

Lees ook
Man klemt pony in weiland en verkracht dier..

Goor moest namelijk twee uur op zijn koffers wachten. En wat doe je dan? Dan ga je op de grond liggen, huilen en lelijke dingen schrijven op Instagram, zodat iedereen kan lezen hoe zwaar jij het hebt. Gordon haalt in zijn bericht flink uit naar Schiphol en noemt het een ‘shit hole’.
”Wat is Shiphol (shit hole) een ramp geworden! In de derde wereld gaat het nog beter! Get your shit together.”

Helaas heeft zijn woeste bericht geen fluit geholpen. Wel heeft hij er weer aandacht door gekregen, want niet alleen wij besteden een stukje aan hem. Ook Shownieuws doet dat.

Lees ook
Stel wilde zoontje ‘offeren’, 5-jarige ontsnapt op nippertje aan moordpoging van eigen ouders

Realitysoap
We sluiten dit bericht af met een positieve noot, want in het najaar krijgt Gordon zijn eigen realitysoap. Talpa, waarvan Gordon mediamagnaat John de Mol eerder nog ‘oliedom’ noemde omwille van zijn torenhoge salaris, is toch weer bezweken voor Goor.

En dus kunnen de paar fans die hij nog overheeft in het najaar naar de avonturen van Gordon kijken. Zelf laat Goor weten dat hij ‘ontzettend leuke dingen’ heeft laten filmen.

Maarja, hij zei ook dat zijn nieuwe album ‘heel goed’ zou zijn. En we weten allemaal hoe zijn eerste single van het cd’tje door het publiek werd ontvangen…

Neefje Nicolette van Dam komt onder tram terecht

‘Romana’ (51) van Zanger Rinus plotseling overleden