in

Man verkracht vrouw van vriend terwijl hij naast haar slaapt

Een 30-jarige man uit Arnhem is maandag veroordeeld voor het seksueel binnendringen van een vrouw terwijl ze lag te slapen. Haar vriend lag ernaast in hetzelfde bed. Het stel mocht van de dader blijven slapen na een gezellige avond samen.

De verkrachting vond plaats in december 2020, na een spelletjesavond. Dat schrijft Omroep Gelderland. De vrouw bleef met haar vriend bij de dader slapen omdat ze bevriend waren. Ze deden dit wel vaker en daarbij sliepen ze ook in hetzelfde bed.

Lees ook
Vermist meisje (12) misbruikt door visser

Tussen de benen
Toen de vriend van de vrouw ’s nachts wakker werd zag, hoorde en voelde hij dat de man tussen de benen van zijn vriendin lag en seksuele handelingen uithaalde. Zij was echter diep in slaap en merkte niks. Toen haar vriend begon te schreeuwen stopte de dader en werd de vrouw wakker. Het geschrokken stel vertrok daarop onmiddellijk.

Lees ook
Baby kritiek nadat jongeren fiets van brug op kinderwagen gooien

Verder gaan slapen
Tijdens de rechtszaak verklaarde de man dat hij zich niks van het voorval kan herinneren en dat hij daarna verder was gaan slapen. Hij vroeg zich verder niet af waarom het stel direct vertrok nadat zijn vriend tegen hem had geschreeuwd.

Maar of hij zich nu iets kan herinneren of niet, de rechtbank vindt het kwalijk dat hij de seksuele handelingen bij de vrouw uithaalde. Ze hebben de Arnhemmer een gevangenisstraf van negen maanden gegeven, waarvan zes voorwaardelijk. Daarnaast moet hij het slachtoffer tweeduizend euro schadevergoeding betalen.

Tamara (30) deelt bed met broer van overleden echtgenoot 1 week na zijn dood

16-jarige jongen verliest arm bij bedrijfsongeval