in

Man vraagt vriendin ten huwelijk door ring om uier van koe te plaatsen

Er zijn ontzettend veel huwelijksaanzoeken. Sommige zijn romantisch, ‘s nacht bij een verlichte Eiffeltoren of tijdens een diner bij kaarslicht. Het is een belangrijk moment, wat voor altijd herinnerd zal worden.

Je zou denken dat, zolang er liefde tussen twee personen bestaat, dat het niet makkelijk is zo’n belangrijk moment te verpesten.

Lees ook
Dankzij jouw vriendin/vrouw krijg jij als man een buikje… en dit is de reden

Maar, dat blijkt dus niet zo te zijn. Een huwelijksaanzoek met een ring om een uier is een goede manier om alle romantiek te laten varen.

De onderstaande foto werd volgens Unilad gepost op de Facebookgroep That’s It I’m Ring Shaming: The Reckoning. Een jonge vrouw had deze op haar feed gezien en deelde het met de groep.

Het duurde niet lang voordat de foto viraal ging en de reacties lieten niet op zich wachten.De overweldigende meerderheid was geschokt en maakte zich ernstig zorgen over de koe. Ook werd veel medelijden met de bruid getoond.

Lees ook
Elizabeth: “Ik heb mijn haar al 6 jaar niet meer gewassen”

Een gebruiker schreef: “Oh, mijn god. Hoe groot is je vinger dat jouw ring op een speen past?”

Het is niet bekend of de vrouw ja zei of niet. Wat wel zeker is, is dat dit huwelijksaanzoek door menigeen nooit vergeten zal worden, maar helaas niet voor de juiste redenen. Wat vind jij van dit aanzoek?

Man verzwijgt fles in anus, is doodsbang voor reactie van vrouw

Kathy loopt in luiers en zit soms uren in haar eigen poep op de bank