in

Mark heeft s*ks met vrouw, schoonmoeder en schoonzus: “Je hoort hem nooit meer klagen”

Sommige dingen zijn gemaakt om met familieleden te delen, bijvoorbeeld DNA, een ouderlijk huis en, met tegenzin, de afstandsbediening van de TV. Andere dingen, zoals echtgenoten, zijn dat niet. Nee toch!? Maar dat deert TikTokster Madi Brooks niet, die aan haar volgers heeft verteld dat ze haar man vrijwillig deelt met niet alleen haar moeder, maar ook haar zus.

Brooks lijkt haar TikTok-account te hebben verwijderd sinds ze zich aanvankelijk over haar open relatie had uitgelaten, maar in de video die door andere TikTokers is gedeeld, is te horen hoe ze uitlegt dat ze de speciale ‘driehoeksrelatie’ in haar voordeel kan gebruiken als ze ‘niet in de stemming’ is. Ze legde uit: “Ik en mijn moeder zijn allebei swingers en het is geweldig. Weet je waarom? Als ik niet in de stemming ben, kan ik mijn man gewoon aan haar geven.”

Lees ook
Politie rukt uit op A6 voor ‘ontvoerd’ meisje dat geen zin heeft in winkelen

Ook de zus doet mee
Madi, haar man en haar moeder hebben allemaal een open relatie, en nu heeft Madi onthuld dat zelfs haar jongere zus af en toe meedoet. “Wil je weten hoe ik mijn man gelukkig houd? Ik laat hem met mijn zus spelen” zei ze. Sommige mensen vroegen zich af wat Madi doet wanneer het een keer haar man is die niet in de stemming is. Haar antwoord: “Iedereen die bij onze relatie betrokken is, is familie van ons.” Betekent dit dan dat ook bijvoorbeeld de broer van haar man mee van de taart smult!? Gezellige boel daar!

Lees ook
Mannen met deze 12 beroepen hebben het minste kans op s*ks

Het is onduidelijk waarom Brooks’ account lijkt te zijn verwijderd nadat ze zich uitsprak over haar open relatie, maar sommige TikTok-gebruikers betuigen steun aan haar en de manier waarop zij en haar familie ervoor kiezen om met elkaar om te gaan. Iemand zei: “Ik begrijp de ophef niet. Als je vier toestemmende volwassenen hebt, wie moet er dan oordelen. Leef je eigen leven.” Uit een vorig jaar door YouGov gehouden enquête bleek trouwens dat ongeveer een kwart van de Amerikanen zegt geïnteresseerd te zijn in een open relatie, waaronder 30 procent van de mannen en 21 procent van de vrouwen.

Dode baby in plastic zak drijft in water Sint Hubert

Klopt het dat Belgische mannen hun reet niet wassen?