in

‘Martien Meiland houdt iedereen voor de gek en speelt een typetje’

Martien Meiland staat bekend om zijn flamboyante en aanwezige gedrag. Maar is zijn hele voorkomen wel zo echt óf is het allemaal een act? Volgens Story-journalist Karin Riethoven is het laatste het geval.

Wanneer Martien namelijk niet door heeft dat hij in de kijker staat, zou hij zich heel anders gedragen dan op camera, zo laat ze weten aan Omroep Flevoland.

Lees ook
Bevriende spierbundels delen dezelfde vriendin (foto’s) - "Ze is heel lenig in bed"

‘Ja, heel schokkend. Ik heb hem toevallig net aan de telefoon gehad. Hij kent mijn nummer niet en dan neemt hij dus met een heel andere stem op, veel lager’, onthult ze.

Heel anders
Maar daar houden de veranderingen volgens haar niet op. ‘Ik heb hem vorige week bij het Gouden Televizier-Ring Gala gezien.

Hij liep daar heen en weer op de rode loper om wat cameraploegen te woord te staan en op een gegeven moment stond hij in een hoekje.

Lees ook
Bloedmooie dochter van Hulk Hogan helemaal uit de kleren foto's!

Hij dacht toen dat niemand op hem lette. Dan beweegt hij dus gewoon echt heel anders.’ Volgens Riethoven zou hij dan ook een typetje spelen voor op televisie.

Maxime
Dochter Maxime is het daar niet mee eens. In Gossip van Anna Nooshin liet zij eerder weten dat haar vader gewoon zo is en eigenlijk ook altijd zo is geweest.

Zijn gedrag was volgens haar dan ook niet anders in bijvoorbeeld Ik Vertrek, wat toch al heel wat jaren geleden is.

Bloedmooie 25-jarige dochter van rapper Eminem uit de kleren

Man dood na hartaanval door seks met prostituee