in

Matteo (11 maanden) overleden door medische aandoening

De kleine Matteo die vorige week overleed bij een onthaalmoeder in Zoersel, zal aanstaande zaterdag worden begraven. De tante van het jongetje is een crowdfunding gestart om de zwaar getroffen ouders bij te staan.

Het noodlot sloeg vorige week toe bij de ouders van de kleine Matteo. De baby van 11 maanden werd levenloos aangetroffen bij de onthaalmoeder in Zoersel. De dame had het jongetje te slapen gelegd maar toen zij ging poolshoogte nemen, ademde hij niet meer. Zij startte de reanimatie die even later werd overgenomen door de hulpdiensten. Met spoed werd de jongen opgenomen in het Universitair Ziekenhuis.

Lees ook
Patricia Paay deelt filmpje in doorschijnend topje: 'Zo trots op'

Tante Nikita Lens: “Na een langdurige reanimatie is Matteo opgenomen op de intensieve zorgen van het UZA te Edegem. Helaas had zijn kleine lichaampje vanwege het langdurig gebrek aan zuurstof erg veel schade opgelopen en bleek na menig onderzoek dat hij hersendood was. Vrijdag is hij overleden.”

Lees ook
Vrouw geeft angstaanjagende waarschuwing nadat ze een kinderwagen aan de kant van de weg heeft gevonden

Nikita Lens leeft intens mee met haar neef Lorenzo en zijn vrouw Michèle, de ouders van Matteo. Het jonge koppel had zich pas gesetteld en een nieuwe woning gekocht. En dan sloeg het noodlot toe.

Nikita: “Het jonge gezin heeft al zijn spaarcenten geïnvesteerd in een woning Een uitvaartverzekering hadden zij nog niet. Ik ben bang dat deze tragedie voor hen een financiële aderlating zal worden. Daarom deze crowdfunding om de al zwaar getroffen ouders een hart onder de riem te steken.”

Wie de familie wil helpen kan terecht op de internetpagina “Crowdfunding uitvaart Matteo”.

Jade laat haar man geen seconde alleen met andere vrouwen: “Mijn huwelijk heeft regels”

Ouders weigeren operatie baby vanwege gevaccineerd bloed