in

Maxime Meiland komt uit de kast: ‘Vind zoenen met vrouwen ontzettend lekker’

Maxime Meiland deed een bizarre onthulling. Ze vertelt in de podcast Maandag Klaagdag dat ze een vrouw heeft gezoend.

Maxime is heel openhartig over haar liefdesleven. Ze liet de wilde jaren achter haar sinds ze samen is met Leroy. Maxime legt uit: “Ik moet er niet meer aan denken. Ook al zou ik Leroy niet hebben, ik heb die fase wel gehad.”

Lees ook
Kevin: "Mijn vriendin wil dat ik van bil ga met haar zus. Ik heb geen idee wat ik nu moet doen!"

Ze lust uiteraard nog wel een wijntje maar drinkt niet meer zoals vroeger. “Ik heb nog allemaal schoon te maken, ik moet nog tuinieren. Het is nu allemaal heel anders, maar veel beter. Ik ben gewoon echt samen met mijn soulmate.”

Het mag duidelijk zijn dat Maxime hondstrouw is aan Leroy. Maar ze verklapt wel iets vreemds over haar liefdesleven.

Robbert Rodenburg wil weten of ze het wel eens gezellig heeft gehad met een vrouw. “Wel gezoend”, onthult Maxime verrassend.

Ze laat in het midden of dat is gebeurd tijdens of voor de relatie met Leroy. Vorige jaar gaven Maxime en Leroy elkaar het ja-woord. Eerder zei de dochter van Martien altijd dat ze nog een derde kindje wilde. Daar kwam ze later dan op terug.

Lees ook
Als je iemand ziet met deze tattoo op zijn hand, weet je maar beter wat het wil zeggen

“Stel dat ik nu zwanger zou raken, dan wordt het met drie jonge kinderen wel heel druk”, zei ze daarover. Ze vindt het wel leuk om snel achter elkaar kinderen te krijgen, maar dan zit je ook jarenlang vast aan de luiers.

En dat komt de realityster niet zo goed uit. “Dat is voor ons nu niet te doen. Zeker omdat we nu ook ons pension hebben geopend.”

Burenruzie: Buurvrouw laat scheten door de brievenbus

Verliefd tienerkoppel maandenlang van aardbol verdwenen, tot speurders gruwelijke ontdekking doen