in

Medewerker crèche kotst in papje en laat het opdrinken door peuter: ‘Ik haat je vader’

Wie zijn baantje als medewerker van een crèche beu is, moet gewoon ontslag nemen. Momenteel circuleert er een video van een dame die bij een kinderdagverblijf werkt en in een papje van een peuter spuugt.

Uiteraard zijn er heel wat medewerkers van kinderdagverblijven die zich voor de volle honderd procent inzetten voor het welzijn van kinderen.

Lees ook
Rosanna’s huwelijk met een virtuele Turkse man brengt haar tot wanhoop: “Ik ben zwanger!”

Jammer genoeg zijn er altijd sujetten dit het voor de rest verknallen. Daardoor komt een hele beroepsgroep in een slecht daglicht te staan.

In de bewuste video filmt een medewerkster zichzelf terwijl ze vrolijk in een papje spuugt. Waarom doet ze dat? Ze vindt de vader van het kind niet leuk.

Het is niet bekend waarom ze de vader niet aardig vindt. De identiteit van de vrouw is evenmin bekend. Dat zal wellicht niet lang meer duren.

Lees ook
Alsnog bizarre beelden gelekt van Sunneklaas op Ameland!

De dame schrijft: “Laat me nooit pap maken als ik je vader haat!” Dan zien we hoe ze een papje bereidt voor een peuter. Ze schraapt haar keel en spuugt een vieze klodder spuug in het flesje.

Dit is ongetwijfeld een van de ranzigste dingen die we ooit hebben gezien. Ook is het niet echt bevorderlijk voor de gezondheid van het kindje.

Deze vrouw moet gewoon op staande voet worden ontslagen. Het is duidelijk niet goed gesteld met de mentale toestand van deze persoon.

Vrouw (70) thuis overvallen terwijl man opgebaard ligt

Overleden baby’tje in plastic bakje in koelkast