in

Meisje (12) bevalt plotseling, stiefbroer (14) vader

In Australië is een bizarre gezinssituatie ontstaan. Een 12-jarig meisje beviel plotseling van een kind, haar 14-jarige stiefbroer is de vader van de baby. Het meisje wist zelf niet dat ze zwanger was.

Op 11-jarige leeftijd bezwangerd
Deze week bleek dat het kind op 11-jarige leeftijd werd bezwangerd door haar veertienjarige stiefbroer. De bevalling kwam op gang toen het meisje thuis was. Later werd ze naar het ziekenhuis gebracht waar ze van een gezond kind beviel, melden Australische media. Het meisje en haar stiefbroer (vader en moeder) wonen allebei nog bij hun ouders in de stad Perth.

Lees ook
Deze problemen kom je wel eens tegen tijdens d*ggy style - zo los je ze op

Verdrietig en complex
Het lokale ministerie van Gezondheid heeft laten weten dat ze samenwerkt met de politie en sociale diensten om het welzijn van de drie kinderen te beschermen. De politie noemt de situatie verdrietig en complex. Uit respect voor de privacy van de familie willen ze verder geen commentaar leveren.

Lees ook
Heeft jouw kind een fascinatie voor dinosaurussen? Dan heeft hij een super hoge intelligentie!

Het lokale ministerie van Gezondheid laat weten dat het samenwerkt met de politie en sociale diensten om het welzijn van de drie kinderen te beschermen en wil uit respect voor de privacy van de betrokkenen geen verder commentaar leveren.

In Australië zijn in 2017 zo’n 91 meisjes onder de 16 jaar bevallen van een kind.

Voor degenen die altijd hun tenen stoten: Beschermende kleine helmen voor je tenen!

Vader vermoordt dochter, ‘want ze had migraine’