in

Meisje (8) zwaar mishandeld door gemaskerde man

Bergen op Zoom – Maandagmiddag werd een 8-jarig meisje slachtoffer van mishandeling door een gemaskerde man in de Vlierstraat in Bergen op Zoom. De politie is ter plaatse voor een onderzoek en het gewonde kind is naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook
Mannetjeszwaan neemt afscheid van doodgereden vrouwtjeszwaan

Op dit moment is het nog niet volledig duidelijk wat er precies is gebeurd, aangezien de politie het slachtoffer nog niet heeft kunnen spreken. De woordvoerder verklaarde: “Het slachtoffer is meegenomen naar het ziekenhuis.” Niettemin heeft de politie een getuige gesproken die de mishandeling heeft waargenomen en verklaarde dat ze de zaak serieus nemen. Verschillende politie-eenheden zijn in de omgeving aanwezig om te zoeken naar de mogelijke dader.

Lees ook
Bereid je voor: Dit zomerse weer wordt heter dan ooit

Rond vijf uur ’s middags ontving de politie een melding van een steekpartij in de Vlierstraat. Verschillende agenten begaven zich ter plaatse voor onderzoek, maar het bleek geen steekpartij te zijn, maar een geval van mishandeling.

De politie heeft via Burgernet een oproep gedaan om uit te kijken naar de verdachte. Hij wordt beschreven als een man van ongeveer 1,80 meter lang, gekleed in zwarte kleding en met een zwart masker.

Beunhazen halen onkruid weg: 6 auto’s in vlammen op

Dode brandweerman gevonden in kazerne