in

Meisje in rolstoel wordt tijdens hele schoolreisje door leraar gedragen zodat ze ook mee kan gaan

Helaas kunnen veel kinderen met een beperking niet altijd deelnemen aan schoolreisjes. Toen Ryan (10) besefte dat ze niet mee kon op een reisje dat door haar school werd georganiseerd, was was ze erg verdrietig.

De tienjarige Ryan King heeft een open rug (spina bifida) en gebruikt een rolstoel. Toen haar klas op een schoolreisje ging, waarschuwde haar moeder het meisje om niet teleurgesteld te worden.

Lees ook
Dit zijn de regels die de Hells Angels moeten naleven

Het is namelijk voor het meisje soms moeilijk om op reis te gaan en het is voorgekomen dat het simpelweg niet mogelijk is dat ze meegaat.

Dit specifieke schoolreisje zou naar Falls of the Ohio State Park zijn, een plek met veel fossielen en oneffen terrein.

Er was een museum wat Ryan en haar moeder Shelly konden bezoeken, maar dat zou betekenen dat ze de andere kinderen geen gezelschap kon houden, aldus CBS.Shelly breidde zich voor op een “alternatieve excursie”, schreef ze op Facebook, toen een leraar haar contacteerde. “Met veel plezier draag ik haar de hele dag rond bij Falls,” liet hij haar weten.

Zo gezegd, zo gedaan. Jim Freeman, niet eens haar eigen leraar, nam Ryan mee op zijn rug waardoor ze haar klasgenootjes de hele dag kon vergezellen!

Lees ook
Dit doodenge nieuws over de zonnebank moet iedereen weten

Voor Ryan was het een geweldige ervaring! Ze zei zelfs dat de andere kinderen een tikkeltje jaloers waren op haar.

Shelly is ontzettend erkentelijk en wil de school heel erg bedanken. “We zijn zo gezegend dat we een HELE school hebben die zo begaan en empathisch is en haar NOOIT buitengesloten laat voelen ❤️”

Als afsluiting schreef de moeder op Facebook:
“Deze prachtige mensen zouden met de wereld gedeeld moeten worden, om te zien en inspireren. Als je deze post leest, deel het alsjeblieft, laten we liefde viraal doen gaan.”

Man vergeet twee maanden lang dat zijn autoraam nog openstaat

Rotterdam onder de voet gelopen door RATTEN “groter dan katten”