in

‘Meisje jarenlang misbruikt door vader (58) en broers (23)’

Een 58-jarige man en zijn 23-jarige tweelingzoons worden verdacht van langdurig ernstig m*sbruik van hun dochter en zus, zoals naar voren komt tijdens de rechtbankzitting in Dordrecht. De eerste inleidende zitting van de strafzaak tegen het drietal vond plaats op maandag.

Volgens het Openbaar Ministerie vond het misbruik plaats in Rotterdam gedurende de periode van 2015 tot 2022. De zoons zouden vanaf 2018 bij de misstanden betrokken zijn geweest. Zowel de vader als de zoons worden beschuldigd van verkr*chting.

Lees ook
Amsterdam wijst weer urgentieverklaring af van vrouw die met baby in auto woont

Naast de beschuldigingen van verkr*chting wordt de vader ook verdacht van het slaan met een stok, uitschelden en isoleren van zijn minderjarige dochter. Bovendien zijn er honderden telefoongesprekken afgeluisterd, die als bewijsmateriaal zullen dienen tijdens het proces.

Momenteel zitten alle drie de verdachten vast en staan ze op de wachtlijst voor onderzoek bij het Pieter Baan Centrum. Hun advocaten willen de vrouw en moeder van het drietal ondervragen over de gebeurtenissen binnen het gezin.

Lees ook
Voetballer zwaar mishandeld bij wedstrijd in Amsterdam omdat hij slecht speelt

Volgens de advocaten zijn de beschuldigingen uitsluitend gebaseerd op de verklaringen van het meisje, terwijl haar moeder beweert dat ze liegt. De datum voor de inhoudelijke behandeling van de zaak is nog niet bekend.

Nederlandse man overleden nadat hij 613 dagen corona had: virus muteerde meer dan vijftig keer

Cynthia (38) is op zoek naar 25-jarig vriendje die haar met zijn vrienden wil delen