in

Michel wil ‘de Duivel’ zijn en heeft daarom zijn oren en vingers laten amputeren (foto’s)

Maak kennis met de Braziliaanse Michel Faro Praddo. Hij wordt door mensen wel eens de ‘Duivel’ en de ‘Menselijke Satan’ genoemd. Namen die hij eigenlijk complimenten vindt. Zo heeft hij al heel wat aanpassingen aan zijn lichaam laten doen zodat hij er eerder meer als een alien uitziet dan een mens.

Zo is Michel volledig bedekt met tattoos, maar liefst 85% van zijn lichaam heeft een tatoeage. Hij heeft daarnaast in in zijn leven al 60 operaties ondergaan om zijn looks te veranderen. Eén van de meest extreme was om een vinger te laten amputeren zodat hij er ‘meer alien’ uitzag.

Lees ook
Hoe Natasha een s*ksuele relatie kreeg met haar vader

Oren laten amputeren om het einde van mondmaskers te vieren
Onlangs heeft hij trouwens alweer een nieuwe stoot uitgehaald. Om het einde van mondmaskers en COVID-19 te vieren, besloot hij om zijn oren te laten amputeren: “Als een mondmasker niet meer verplicht is dan heb ik mijn oren toch niet meer nodig?”. Dat is overigens nog lang niet alles van aanpassingen aan zijn lichaam.

Lees ook
Zien: Onze Juultje Tieleman laat je met open ogen achter met doorzichtige jurk!

Zo heeft hij ook horens in zijn hoofd laten inplanten, is zijn navel verwijderd, heeft hij een deel van zijn neus laten verwijderen en daarnaast heeft hij tegenwoordig ijzeren hoektanden. Zijn vrouw wordt dan weer ‘Mulher Demonia’ of ‘Duivelse vrouw’ genoemd. Ook zij is blijkbaar grote fan van zogenaamde ‘body modification’.

Het koppeltje is nu al vijf jaar gelukkig samen en hebben doorheen de jaren elkaar altijd al gesteund tijdens alle operaties en aanpassingen. Aan de foto’s te zien, is het in ieder geval niet te ontkennen dat ze een perfecte match zijn voor elkaar:

Van wie is deze boxer? Brandweer rukt uit om ondergoed op beveiligingscamera

Jonge vrouw krijgt extreme allergische reactie nadat man zijn zaad in haar deponeert