in

‘Mijn man kijkt liever naar voetbal dan seks met mij te hebben, dus ik ben maar een affaire begonnen’

Fanatieke voetballiefhebbers onder de mannen zullen na het lezen van dit verhaal wellicht op hun hoede zijn. Sasha, een 32-jarige Britse, sprak uit de biecht tegen bekende online krant Daily Star.

Haar s*ksleven was al lange tijd behoorlijk lachwekkend en de voornaamste reden volgens haar is omdat haar lieftallige echtgenoot geobsedeerd is door voetbal.

Ze besloot om hierna het heft in handen te nemen en niet meer langer haar eigen verlangens op de tweede plaats te zetten.

Een affaire begonnen omdat hij geobsedeerd is
Sasha die nu gedurende drie jaar getrouwd is met haar man Steve onthulde hoe kotsbeu ze het was dat ze nog amper s*ks had en dat allemaal door het voetbal. Ze besloot hierna om een affaire een kans te geven en het was haar beste beslissing ooit:

“De zielige waarheid is dat mijn man eigenlijk een affaire heeft met alle voetbalspelers die hij constant bejubeld en wekelijks meerdere keren wil zien.

Als hij niet thuis voor het scherm zit om voetbalmatchen te kijken dan zit hij wel op café om daar over voetbal te praten met zijn maten.”

“Tijdens de lockdown had ik de hoop dat onze relatie en ons s*ksleven weer zou verbeteren, maar hij had als fanatieke Liverpool-supporter enkel maar stress dat ze het seizoen zouden annuleren en ze die langverwachte Premier League-titel niet zouden winnen.

Lees ook
MILF laat bizarre tattoo zetten om jongeheren te meten, dochter kan er niet mee lachen

Ik heb hem al meerdere keren gevraagd om aan onze relatie en aan ons s*ksleven te werken, maar hij is gewoon geobsedeerd en er komt geen beterschap.”

‘Me aanmelden op een datingsite voor affaires, was mijn beste idee ooit’
Op aanraden van een vriendin probeerde Sasha een datingsite uit die speciaal voor mensen zijn die een affaire willen starten om opnieuw wat passie te voelen.

In België heb je ook zulke datingsites zoals Second Love die gigantisch populair zijn en speciaal gemaakt zijn voor mensen die dus niet meer tevreden zijn over hun huidige s*ksleven.

Op zulke websites kan je ook zolang anoniem blijven als je wil dus de kans om ontdekt te worden, is klein zolang je partner je internetgeschiedenis niet controleert.

“Ik heb vervolgens een account aangemaakt op zo’n site en heb er geen seconde spijt van gehad. 24 uur nadat mijn profiel online stond, had ik al 15 berichten gekregen van mannen die graag met mij op date willen gaan.

Ik maakte vervolgens een shortlist en koos voor een afspraakje met Paul, een IT-manager die bij mij in de buurt woonde en zelf zo’n 4 jaar getrouwd was.”

“We waren beide niet bereid om onze partner te verlaten, maar we zochten gewoon naar die ‘rush’ van opwinding om iemand nieuw te leren kennen. We spraken de eerste keer af ergens in een café en het klikte meteen.

Al heel snel, spraken we vanaf dan twee keer per week met elkaar af om ergens s*ks te hebben. Het is spannend, geweldig en exact wat ik is mis bij mij man.”

Lees ook
‘Mijn vrouw is undercoveragente en had vaak seks met een crimineel, heeft ze me nu bedrogen?’

“Het is eigenlijk vrij makkelijk om altijd met mijn nieuwe vlam af te spreken. Ik ga gewoon elke keer weg wanneer er voetbal op tv is (en dat is veel).

Mijn man zit voor en na de wedstrijden ook nog op internetfora uren te praten over zijn favoriete sport en hij staat er dan ook nooit bij stil hoe lang ik eigenlijk weg ben en dat ik zonet geweldige seks had.”

“Ik vind mijn huidige affaire zelfs zo spannend dat ik er diep over nadenk om zelfs nog een tweede te starten via zo’n datingsite. Ik zie mijn man graag, maar als ik geen aandacht krijg, zoek ik het gewoon ergens anders.”

Veel meer affaires sinds COVID-19 en lockdown
S*ksuologen zijn niet verbaasd over het verhaal van Sasha. Zo zijn sites zoals Second Love waar mensen een affaire zoeken zelfs nu nog een stuk populairder dan voorheen, aldus relatie experte Jessica Leoni:

“Vroeger sprak men vaak over de ‘7 year itch’ waarbij mensen een affaire starten nadat ze ongeveer zeven jaar samen zijn met hun huidige partner. Nieuwe trends tonen aan dat dit nu nog veel sneller is en bij sommige koppels al na enkele jaren.”

“Zeker door de lockdown en het coronavirus zien koppels elkaar veel meer en zijn ze ook sneller op elkaar uitgekeken dan voorheen.

We verwachten dan ook dat er nog veel meer en veel sneller bedrogen zal worden in de komende jaren.”

Tip van de dag dus voor de heren: iets minder voetbal kijken of toch tenminste je vrouw regelmatig nog wat (fysieke) aandacht geven.

Ouders dumpen zieke tweelingbaby’s in bos ‘nadat ze ruim 10.000 euro aan donaties kregen’

Ouders willen hun pasgeboren dochter niet en geven haar weg – 25 jaar later is ze uniek in de wereld