in

Minderjarig meisje levend in water gevonden

Op zondagavond 9 juli 22:30 uur kreeg de politie een melding dat een minderjarig meisje is aangetroffen in het water Havendiep langs het Woonhavenpad. Het meisje is ongedeerd, maar weet niet hoe zij in het water terecht is gekomen. Zij fietste die avond van haar werk naar huis. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die zondagavond 9 juli tussen 22:00 en 22:30 uur in de buurt zijn geweest van het Woonhavenpad en het meisje hebben zien fietsen.

Lees ook
Moeder komt er via Facebook achter dat haar vermiste dochter Alesha (6) dood is

Signalement minderjarig-meisje op fiets
Het meisje was die avond volledig in het zwart gekleed. Zij droeg een zwart t-shirt met zwarte cargobroek en zwarte sneakers. Ze fietste op een blauwe elektrische damesfiets met zwart zadel en stuur en grijze fietstassen.

Lees ook
Zoon (29) verliefd op familielid, verwurgt eigen moeder die tegen relatie is

Oproep aan iedereen die informatie heeft
Heeft u iets gezien en/of gehoord rond dat tijdstip op die zondagavond? Heeft u informatie over hoe het minderjarig meisje in het water terecht is gekomen? Dan komt de politie graag met u in contact. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel met Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Fenna (9) zat met haren vast in zwembad en overleed

Werknemer is werk zat, slaat door en smeert hele kantoor onder met poep