in

Misvormde hond wordt genegeerd omdat potentiële adoptanten hem ‘te lelijk’ vinden

Alle honden verdienen liefde, ongeacht hoe ze eruit zien. Maar helaas blijkt dit in de praktijk anders. Walter werd constant genegeerd omdat hij “te lelijk” was.

Gabby bevond zich in het asiel om een andere hond te redden, toen een vrijwilliger haar op Walter attendeerde. De vrijwilliger wist dat ze hondjes met speciale behoeftes hielp en dacht dat ze hem misschien kon helpen.

Lees ook
Deze mini vrachtwagen is hét speeltje voor de jongste truckers

De vrouw hond had nog nooit zo’n magere hond gezien. Daarnaast had hij duidelijke misvormingen aan zijn pootjes en ruggengraat. Ze wist meteen dat de realiteit hard was: het zou ontzettend moeilijk zijn om een gouden mandje voor hem te vinden.

De meeste mensen vonden hem ‘lelijk’ en liepen snel voorbij. Maar Gabby had meteen een zwak voor hem! Hij leek niet op andere honden en zou nooit oud worden, maar dat kon haar niets schelen. Het enige wat telde was dat hij lief kon hebben en geliefd kon worden!

Lees ook
Man (37) verkracht meisje (13) zeker 30 keer: ‘Je doet me toch wel een plezier? Heb zoveel voor jou gedaan’

Eenmaal thuis bleek Walter een fantastische persoonlijkheid te hebben. Hij was altijd blij en liep zoveel mogelijk. Ondanks al zijn problemen, was hij vastberaden alles te doen!

Gabby zag veel gelijkenissen tussen Walter een haar vader die aan Multiple Sclerose overleed. In de onderstaande video legt ze uit dat hij ook erg sterk bleef en vastberadenheid toonde. Zowel Walter en haar vader waren altijd positief.

Vanwege zijn aandoening werd Walter niet oud, slechts tweeënhalf jaar. Maar hij liet een onwisbare indruk achter op iedereen die hem ontmoette!

Man breekt nek na mislukte Y strap chiropractor in Haarlem

Hoe rijk kun je worden met porno? Natuurster Mia Malkova geeft rondleiding in haar kasteel