in

Moeder Carissa kiest dure merkkleding voor dochter boven voeding: Dan heeft ze maar honger

Carissa Spark is de trotse moeder van haar dochtertje Lavinia, die nu zeven maanden oud is. Carissa’s inkomen komt van een staatssubsidie en het is dan ook moeilijk voor haar om financieel rond te komen.

Ze heeft ongeveer 180 euro per week beschikbaar, nadat ze haar vaste lasten heeft betaald. Voor haar is het een prioriteit dat haar dochter peperdure merkkleding draagt, zelfs als dit ten koste gaat van echte noodzakelijke levensbehoeften.

Lees ook
Saudi-Arabië zoekt amateur-spelers: 16.000 euro per maand!

Carissa zegt dat ze er altijd voor zorgt dat Lavinia niets tekort komt, van eten tot speelgoed. Ze heeft alles wat ze nodig heeft en Carissa heeft besloten om alle materiële goederen op te geven om haar dochter te verwennen.

Om dit te kunnen bekostigen, moet ze echter offers brengen. Merkkleding is ontzettend duur en om Lavinia deze kleding te kunnen laten dragen, moet Carissa gezonde voeding laten staan en kiezen voor goedkoop en ongezond voedsel.

Lees ook
Amanda opgenomen in ziekenhuis nadat hond op haar hoofd poept terwijl ze slaapt

Carissa geeft aan dat ze alleen soep uit blik en instant noedels eet, maar dat ze zelfs in armoede zou blijven leven om voor haar dochter juwelen te kunnen kopen.

Het is moeilijk voor haar om financieel rond te komen, en ze moet ieder dubbeltje omdraaien om haar vaste lasten te betalen en continu nieuwe kleding voor haar groeiende dochtertje te kunnen aanschaffen.

Luna Noppen dood gevonden, vriend Theo G. opgepakt

Jongen (12) verdacht van moord op 60-jarige vrouw: “Hij overreed haar met haar eigen wagen”