in

Kathy drinkt 6 flessen cola op een dag: ‘Mijn verslaving maakt me kapot’

Af en toe een glas cola moet kunnen, maar 6 flessen op een dag? Een moeder van 3 kinderen uit Engeland kan niet meer zonder en neemt zelfs haar eigen fles cola mee als ze ergens naartoe moet.

Kathy O’Sullivan (41) is ten einde raad. Ze is niet verslaafd aan drank, maar aan cola. 6 liter klokt ze weg op een dag.

Let wel: dat zijn 163 suikerklontjes op een dag. Het is dan ook niet gek dat Kathy haar gezondheid achteruit ziet hollen. Ze deelt haar bizarre verslaving met de rest van de wereld om anderen te waarschuwen.

Lees ook
Mannelijke escort vertelt over unieke job: “Ik verdien 2.000 euro met een vrijdagnacht vol seks”

Zwangerschap
Zoals iedere verslaving begon het onschuldig, maar haar liefde voor cola liep al snel uit de hand. Tijdens haar zwangerschap kampte ze met bloedarmoede.

Volgens de vroedvrouw had dat alles te maken met haar cola-verslaving. “Ik at niet gezond en dronk te veel cola”, vertelt ze eerlijk in The Mirror.

Steeds vaker kreeg ze last van buikpijn en artsen waarschuwden haar voor ontstekingen aan haar nier – zeker omdat Kathy er maar één heeft.

Afkickverschijnselen
Ze probeert te stoppen, maar dat lukt niet. Als ze even geen cola drinkt, krijgt ze afkickverschijnselen.

Lees ook
Nathan heeft een relatie met zijn auto – We doen het vaak!

“Na een paar uur breekt het zweet me uit en begin ik te beven. Mijn verslaving maakt mijn leven kapot.” Inmiddels heeft ze er al meerdere bloedtransfusies opzitten en meerdere tanden verloren.

Hypnosebehandeling
Kathy’s verslaving is extra lastig omdat je voor een cola-verslaving simpelweg niet snel hulp krijgt. Ze is blij dat haar kinderen geen druppel cola drinken – vermoedelijk omdat ze zien wat de frisdrank met hun moeder doet.

Haar volgende stap is een hypnosebehandeling ondergaan. “Ik hoop dat iedereen snapt hoe snel een gewoonte een verslaving kan worden die je hele leven verpest.”

Man likt achterwerk aap en redt leven

Koude dagen op komst! Vagijn sjaal moet uitkomst bieden!