in

Heidi dumpt man en 9 kids voor ‘toyboy’ uit Gambia: “Hij is echt niet zo”

In Engeland wordt schande gesproken van het verhaal van de 44-jarige Heidi Hepworth, die na 23 jaar haar man en haar negen kinderen zonder twijfel achterliet voor een 12 jaar jongere ‘toyboy’ uit Gambia, de 32-jarige Salieu Jallow.

Hepworth kreeg contact met Jallow, omdat hij haar een berichtje stuurde via Facebook. Daarvoor hadden de twee elkaar nog nooit gezien of gesproken.

Tot dat moment was Heidi al 23 jaar samen met Andy. Met hem kreeg ze zes kinderen, zij zijn nu allemaal tussen de 6 en 23 jaar oud. Daarvoor kreeg ze drie kinderen in een eerdere relatie, die nu tussen de 24 en 29 jaar oud zijn. Toch weerhield het Hepworth er niet van om na een tijdje contact te besluiten af te reizen naar Gambia, om daar met Jallow samen te kunnen leven.

Geen spijt
Een intens verdrietige Andy deed in de Britse krant The Sun zijn verhaal, waarna heel Engeland partij leek te kiezen voor de verlaten man. Maar ook Hepworth heeft nu gereageerd in de media. Zij geeft aan geen spijt te hebben van het feit dat ze haar hart gevolgd heeft en dat ze ,,al heel lang ongelukkig was.”

Lees ook
Eline (43) werd ver kracht tijdens haar nachtdienst: "De man bleef maar doorgaan"

Andy (ook 44) meent dat Hepworth in een midlife-crisis zit. ,,De persoon die zij is geworden is verschrikkelijk. Een liefhebbende moeder zou nooit vertrekken om in Afrika rond te paraderen met haar nieuwe vriend.”

,,Ik ben geen slechte moeder”, verdedigt Hepworth zichzelf. ,,Het was heel moeilijk voor mij om mijn kinderen achter te laten, maar ze konden niet met mij mee dus ik had geen keus. Ik ben geshockeerd door alle bedreigingen naar mijn kant omdat ik zogenaamd mijn kinderen in de steek heb gelaten. Dat is gewoon niet gebeurd.”

Gelukkige kinderen
Ze vertelt dat haar drie jongste kinderen bij haar oudste dochter verblijven. Die is in haar oude huis getrokken zodra zij weg was, zodat hun dagelijks leven zo min mogelijk verstoord zou worden. ,,Ik kom iedere dag online en we video-chatten dan met elkaar. Ze zien er gelukkig uit en ik ken mijn kinderen goed.”

Hepworth vertelt in het interview dat ze ontzettend verliefd zijn en dat niets haar en Jallow ervan gaat weerhouden te trouwen. ,,Als andere mensen dat niet oké vinden moeten ze daar maar mee dealen.” Volgens haar was haar relatie met Andy al voorbij nog voordat Jallow haar ooit een berichtje stuurde. Eén van de redenen zou zijn dat Andy achter haar rug om andere vrouwen berichtjes stuurde. Dat ontkent hij. Volgens Hepworth sliepen de twee al ruim twee jaar niet meer samen; ,,Laat staan dat we seks hadden.”

Lees ook
Toe aan een winterslaap? Dan is deze berenslaapzak echt wat voor jou!

‘Hij is niet zo’
Hepworth is van plan om met Jallow te trouwen zodra haar scheiding met Andy erdoorheen is. ,,We blijven samen, hoe je het ook went of keert. Of Jallow komt naar Engeland of ik vind een manier om mijn kinderen mee te nemen naar Gambia.”

Opmerkingen waarin wordt gesuggereerd dat Jallow eerder uit is op een Brits paspoort dan dat het hem om Hepworth te doen is gaan er bij Hepworth niet in. ,,Hij is niet zo”, verklaart ze als ze wordt geconfronteerd met verhalen van mannen die een huwelijk me een witte, rijke toerist (een toubab) zien als een gouden ticket. ,,Hij is niet op zoek naar een paspoort of iets in die richting. Hij is blij in Gambia. Hij is verliefd geworden op mij, niet op het idee van leven in het buitenland.”

Deze vrouw is getrouwd met een treinstation – en ze heeft er zelfs seks mee

Vrouw poept op schoolplein Segbroek College Den Haag: Wie zijn moeder is dit?